Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bojan Puzigaća ce FK Sarajevu ustediti 650KM
za 4 godine ;)
Divovski :D
ma meni je ovaj đetić baš ko pravi stereotip crnogorca, najviše je vremena proveo sjedeći na klupi a pra liježu li liježu :)
Objektivno da City i ne treba nove napadače. U posljednjih nekoliko utakmica su pobjeđivali i bez ove trojice povrijeđenih napadača i uspjeli stići Chelsea.. Ali ubrzo će svi biti na okupu...može City odbraniti titulu i bez pojačanja.
Djeticka ulizica!
Jovetic sam sebi spusta cijenu. Suti i igraj jarane kad dobijes priliku, i to ti je tajna uspjeha. Ako se na ovaj nacin nameces, zamrzit ce te i nbavijaci, a trener ce izgubiti respekt za tebe, jer mu rusis koncepciju.
Ma daaj sta se ti pravis... ovaj jovetic puno se kurci a nije ni neki ekstra igrac, dzeko je bolji
Sretno, Siti je ubica za napadače ybg takav klub.
Svi u napad jedan je Hase
Jadna majko...
svi u sitiju su malo preplaceni ljudi na njih bacili milone a oni vazda nesto spekulisu sa povredama i formom i nikad mi nece biti jasno zasto su negreda pustili onako lahko covijek je prije povrede bio najzahvalniji i najbolji igrac davao je golove skoro svaki put kad se nasao u timu