Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a kako ce tek mancho da izgleda kad ode SAF nemogu ni zamisliti ima da zavrse u championshipu
pa neka istrese kad ima bolje da tako istresa nego da nema marke prebijene ko manchester. sad ces reci od kud znas da nemaju pa pret proslu sezonu su zavrsili za minusom od 800 miliona funti, i jos jedan razlog kad su kupili nekoga za pare nikada jer NEMAJU, amnchester ce jos igrati jednu dvije godine i postace KANTA kad svi igraci ostare i prestanu da igraju a blizu su gotovo svi pocevsi od giggsa scholesa i ostalih :)
http://www.youtube.com/watch?v=tGnIh7G90_o ko zna iole engleski-njemu dosta!!!
@@rooney, decko nemoj da se puno nerviraš, škodi zdravlju, istresti če tata Roman još jedan kamion para.... pa eto, možda opet za 50 godina nešto i osvojite (toliko ste čekali na titulu, ti koji pratiš te štrumfove, to valjda znaš?) ajmo svi: svi vi štrumfovi, vi ste p..ke najveće ....................hahahah jadovani al boli ahahahahaha....
ma vama da sneijder ne daj boze dodje vi opet ne bi znali igrat jos kakve igrace imate torres, anelka, kalou, lampard, essien, terry, luiz, cech tim snova ali...
seljacino mi nismo city smrdljivi..mi nismo kupovali kad je abram tek dosao igrace od 50 mil..ako pratis i malo nogomet..a ja pratim chelsea-u od 99 znas o cemu govorim..kad je dosao terry i lampard? ti se pametan nasao! seljacino jedna..navijaj za barselonu oni su sad in!
šteta što ruska mafija nije otela Čičarita, šteta što niste kupili dovoljno sudija, šteta što Tery nije i Lampardovu ženu opalio, šteta malarije..... Šteta ste vi za fudbal!!!
Ispravno napisana rečenica bi glasila \"Šteta što smo Tores i ja došli u klub\". Čak za Toresa i nije tolika šteta, prodalo se dresova po Španiji :)