Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je sa Dedicem, sto ga nema? Ako Kovacevica vise neces zvati da brani (mislim da mu je 23, ne znam jel moze idalje igrati) nek ga Petev onda zove u A selekciju, covjek je buducnost na golmanskoj poziciji ako se pokaze u nekom jako klubu u skorijoj buducnosti.
chelsea999 al je zato 6 iz borca BL
Niko iz Veleza??
Starcevicu, bio si regularan ranije, al ovo sad je strašno. Užas. Vjerovatno su ti rekli produžit ugovor ako budeš pozvao toliko likova iz RS.
dokad vuse trpit ovu sprdnju
Ako budes nastavio tako pozivati igrace i na kraju ces reci nisam zadovoljan. Uzeti redovno platu i tal sa svojim mentorima a upropastiti selekciju
Željo ST Banjaluka i Borac k'o u vakat Real i Barca u Španiji.