Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeljino dijete
NABIJEM SVE ŽELJEVCE NA KUVAC
@SABAN2017 Šabaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... PODOJI GA LOMA.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Prvo, cestitam na pobjedi Zeljeznicaru, ali... Upornost Zeljeznicara je bila veca, cupati kopacke iz blata i siguran sam da bi na terenu prihvatljivom za igru, svakako drugaciji rezultat bio... Ovaj parmak je dijete poteklo iz FK Sarajevo i do sada nikad ga niko nije nista pitao i iskreno divim se Zeljeznicaru, kao i ostalim klubovima zasto ne ugase skole fudbala kad nema nikakvih osvjezenja iz mladjih kadrova da ucine bh fudbala privlacnim za gledanje.
Konacno kvalitetan derbi
iza njega friško posijan krompir
Zakaric je klasa , a ti Stanicu si blento jedan obicni.
Cuj kvalitetniji, hahahaha... Pa kakav si kvalitet mogao pokazati po onoj oranici osim kvaliteta oranja.
Svaka čast momci. Vaš Kice
Niste Stanicu sekunde kvalitetniji ruku na srce al jeste borbeniji. Pobijedila je borbenija i to je obicno tako u fudbalu. Cestitam. I nije bas Zeljino dijete ko malo bolje zna priznace da je prosao skolu fudbala u Sarajevu. Pozdrav svima
ahahhahahahahhahhaa ahahahahha ahahahahah
kod otrova na hamburger....zasluzio si :)
Jest ruzan coek, boze me sacuvaj..:-))