Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legenda
Najveca zabluda svih bosanaca je da si bolji covjek i neki patriota ako si ostao ovdje da jedes g.vna za tudje ideologije i interese. Za ciju dobrobit je trebao da ostane? Za onomad Aliju, Karadzica i Zubaka od kojih je svaki odlucio u ime svog naroda sta znaci biti patriota, ili ipak danas za Bakira, Dodika i Covica koji nastavljaju istim stopama? Lud je onaj ko stavlja svoju buducnost i buducnost svoje djece u pitanje da bi pratio neciju definiciju patriotizma...
Toliko ti bilo krivo da si svim srcem igrao za Hrvatsku
idi igraj za HR, to ti se zamjera. Copi si ispao a Vlatko Glavas, Sergej Barbarez lafac. Lahko je sad, sto onda nisi igrao sa Bosnu. Pusti Mario tu pricu!
Bob Rock ...
Veliki Mario Stanic, nikada nije izgubio obarz. Izuzetna karijera, a on izuzetno skroman.
Napustili smo i mi, moja mamina porodica i ja kao beba, Sarajevo tamo negdje u aprilu 92og. Mogu samo reci da takve misljenje postoje, ne osjeca on to bezveze. Nekima radije da si zrtva u ratu nego da si otisao
Kakva ne to mlada generacija Zelje bila i da nije bilo prokletog rata i da su ostali na okupu izrasli bi u najjacu ekipu u Jugi
Neka si zivi i zdrav. Ato se mene tice , nemas razloga da se sikiras.
Gdje su oni biznismeni Stanići profiteri i lopuže što se obogatiše na Bošnjacima, pokradoše po Sarajevu Feroelekteo i druge firme pa pobjegoše u Kreševo i Hrvatsku investirati a Bošnjake optužiše za nacionalizam?
Ovako moze samo pricat VELIKI COVJEK.
Bogomi, trebalo je stisnuti cojones i odreći se ćevapa i bureka! Prelepa i večna Federacija!
Izvini Stanicu na off topicu ali Klixe zasto ignorises vijesti o protestima po svijetu samo u Londonu je 150.000 ljudi za Palestinu a u vecini medija potpuni tajac...jebale vas pare ako ste placeni da krijete.
Nema ti ko sta zamjeriti. Prvo bio si dijete, sa 18-19 godina. Drugo, nisi jedini koji je otisao. Trece, vise zamjeram ovima danas sto idu.
Cim ovako "otvore" dusu obicno se pravdaju za nesto ili ih grize savjest. Nemam ja nista protiv tebe ali ti nisi ni S od Sarajlije ako te neko upita. Dosta mi je ovakvih. Uzivaj u svom zivotu i mani se ti nas.
Svi su oni bili Sarajlije do 92e ali onda promijenili dres ali danasnja generacija je isuvise glupa da to razumije.
Meni je sve jasno, ali što izabra Hrvatsku umjesto Bosne, e to mi nije jasno, a Sarajlija 🧐
Pa valjda zato što je Hrvat porijeklom iz Hercegovine a zadesio ga rat u Sarajevu.I trenutno živi u Ljubuškom.Trebaš još info ili ti je ovo dovoljno.
@danko Nije ga zadesio rat u Sa nego je tu rodjen i tu je zivio i naravno pokazao se da nije ni S od Sarajlije na kraju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)