Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2-0 ZA ZELJU i BH FUDBAL
Džaba kad smo mi u napadu očajni! Nismo u stanju prilike napraviti protiv mrtvog Radnika a kamoli šta drugo. Jedino se u boga uzdam da će nam pomoći, kao i do sad, bez njega TEŠKO!
Sretno Željo, Srbi su uz tebe, a sutra dolazi barem nas 300-njak Srba sa Romanije da bodrimo našeg Srpskog Želju. Evropa je naša ove godine i da preuzmemo titulu od Turaka sa Koševa.
Ironija je u tome da je F.K. Željezničar privlačio prije rata veliki broj "srba" iz BiH svojom ideologijom... Samo što tu ideologiju što je gajio i što gaji F.K. Željezničar oni zamjeniše fašizmom.
Nema fašizma, samo SRPSTVO i naš Željo.
čuj desetkovanom odbranom? pa nemaju deset igrača u odbrani pa jedan da je otpao- jer to znači kad je nešto desetkovano! e svašta i vi pišete :S
Evo sanse, evo ludila.
2-0 ZA ZELJU
Amin!
prvo poluvrijeme 0:0 a u drugom ce zeljo dati go sigurno a nadam se da ga nece primiti :) Sretno od HZ!
I radnicima smanjili prava, pa nas Radnik uze na Grbavici. Trebamo mi ozbiljno shvatiti ovu utakmicu.
Standar bez 3 standardna igraca. opo im standard