Željezničar doveo pojačanja
0
Stančeski i Jamak predstavljeni u Plavom salonu
Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je..produziti ugovore...potpisati ugovore na 2 ili vise god...tako se to radi. BRAVO:)
Organizacija iznad svega, MI SMO ZELJINI, DZEKO JE NAS! Bravo, idemo po titulu, ko da je to sta novo. PS. Cujem danas iz pouzdanih izvora i torpedovci dovode pojacanje u vidu ponovnog aktiviranja sjajnog mladog talenta dzeme smjecanina, koji ce vec uz nevidjene talente avdica, repuha i ihtijarevica ciniti ubitacan tandem pitarcica...
drago nam je sto su se pojacali ocekujemo odbranu titule
ZELJO je pravi evropski klub a sarajevo pravi merhametski heheheh
ma džaba vam, opet nam na derbiju nećete moći dati gol kad ste d.e.b.i.l.i
u sarajevo je stigao holandzanin van der forme... .:D hahahh
Jedino s kim u nasoj ligi mozemo igrati derbije je borac . Ovi ostali sve tarabe zive
Amar je isti MORŽ sa ovom bradicom :))))
Al je Amar odvratan fakat vidi mu face..
I FK Sarajevo se pojacalo, kazu da je stigo CASPER u redove bordo tima :)
Znam da su iz borca uvjek govorili da im je Stanceski najbolj igrac . Nemojte bit ljubomorni sto je doso u Zelju , Pa coek je izabro najbolje u nasoj ligi . pozz
Halo vi Lesevi!!!! Jeli lazete nas ili vas. Pa placete k\'o p_icke, sto vam je Stanceski otisao a ovdje satro mangupi. Ma zdraoooooo!!!! Pusite ga Zelji.
Sjecate se Malinjaci?! xD http://www.youtube.com/watch?v=N9A2uuVLwoQ SAMPIONI!
Znaci Seljo se ogranicio na kupljenje Bocevog skarta haha Vidjecete kako vam se igra gusi vec u prvih par kola zbog Stanceskog....polako Sad vas drma malo euforija zbog nove face al polako....nije bezveze PUSTEN iz BORCA!!!!
Jamak, Popij jos jednu ale popij jos jeednu ale!!!!!!
Zeljo za dvije godine ima da bude ko Dinamo !
ovo su stigle funte s ostrva od dzekinog transfera, svaka cast zelji jer se pare ulazu u tim i izlaz u evropu, sto donosi dodatne finansije u klub ! konacno se radi na buducnosti !!!