Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo vi lupetajte o najvećoj utakmici bh. fudbala koja je u 50 najvećih derbija u svijetu. Ima nas kojima ovo i dalje znači i koji se ko budale nadamo da će opet nekad biti kao nekada ranije. A vi do tad nađite nešto drugo da ismijavate i komentarišete. Nama je ovo svetinja.
@BulevarZvezde xexe ima li u Sumskoj kakvih derbija, na nekim improviziranim golovima izmedju dvije trklje? :D
@manki Mi prijatelji izadjemo na autoput i za sat smo u Zagrebu, dva sata u Beogradu, pet sati u Beču...... a tebi treba pet sati od mog grada do te rupčage.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
da bogdom ovako svaki stadion u nasoj ligi izgleda
@Juventino dzaba teren kad klub nikad nece zaigrat u nekom evropskom takmicenju
labude taman je, taman je
ljudi imal gdje prenos osim na Moja TV koju nemam
nemam ni ja ... ili bolje reci "nadje se nekako " da se gleda .sa trzanjem slike ..al evo zadnje dvije Zeljine dam tu 1,99KM ili prevedeno 1,05€ da gledam rahat u miru bez trzaja slike pa cu ako Bog da i veceras tako..to ti je moj TIP
đaba i Kamp Nou kad ce kerbti lopte uz nerjesen rezultat.
@naftalin dz* jebemm ti tetku
3 0 Sa
Remi 100%
nerealno dobro izgleda teren. svaka cast zeljo jos juzna tribina i istok i bit ce old traford
Hoce li se igdje prenositi?
dobro izgleda nema sta
Jedno pitanje za admine .. kako dozvoljavate ovom bolesniku da siri svoju bolest i konstantno vrijedja svakog normalnog ovdje,na svaki moguci clanak se javlja i pise bljuvotine . Bilo bi korektno sa vase strane da povedete racuno o tom.. Hvala A nasa Grbavica nikad ljepsa a dusmani nek se jedu i dalje.. Željezničar za život cijeli !!!!!!!!!!
@dinopupodinodino Onaj tokmak Bulevar
Pobjedjuje Sarajevo.
ZELJOOOOO
Ovo šabane ne bi gledao ni kad bi mi platili.
najezio sam se od uzbudjenja hahaha