Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota za stanovnike Sarajeva, i plave i bordo boje da ovoliko negativnih komentara daju obnavljanju jednog od simbola odbrane naseg grada, pa i drzave. Fakat smo dotakli dno. Grbavica lijepo usminkana, ali na pola puta kako ce da izgleda za godinu, dvije dana. Sve cestitke ljudima koji su angazovani oko ovog projekta
Ljubomora je cudo ili sta vec druze moj..
Odvadi malo , kakav simbol države , simbol grada Sarajeva jest , al smanji malo doživljaj , nije Sarajevo = BIH ... to vi u Sarajevu morate da jednom shvatite... Drugo, ovo ušminkano? Pa pogledaj npr. stadion Vardara u Skoplju , Filip II , sve će ti bit jasno ... Koševo i Grbavica izgledaju jadno, obzirom da su najveći klubovi u državi iz Sa ...
grad sarajevo uspjeva u 2017 g. na jedvite jade skrpiti jedan "stadiončić" za medjunarodne utakmice.nekad domaćini olimpijiskih igara a danas.....
Da nije tuzno, bilo bi smjesno.
Evo , šta je za nas uspjeh ? da se nešto malo dogradi i prefarba haha , to je žalosno ... Mislim , svaka čast na do sad urađenom poslu , al za ovolike godine , ovo je premalo ... vidi se da se može , za par miliona se obnovi dosta toga ... Pogledajte npr. stadion Vardara u Makedoniji , strava za naše uslove ... to je već stadion , a ovo što se nešto prefarba , nadogradi , okrči živica ... ma dajte molim vas , daleko je ovo od "evropskog" stadiona
I ti pominješ državni stadion u Skoplju koji je država renovirala. Ovo radi klub i navijači, na svom ličnom stadionu i jedan je od malobrojnih u regionu koji se tim može pohvaliti. Šta god urade dobro je, da su tako zadnje dvije decenije radili danas bi Grbavica imala kategoriju 4 stadiona i bila bi mnogo bolja od Arene Filip II Makedonski koja je olimpijski stadion sa tartan stazom.
Zar Meša nije zaslužio da bude Željina legenda ili moraš imati 100 godina da dobiješ taj status.
GRBAVICA SE NAPRAVI ZA 6 MJESECI A TUSANJ NI METAR JA BRUKE TUZLANSKE
Jedno je kad klub i navijači grade a drugo kada grade političari koji razvlaće par izbora kako bi što više političkih poena skupili.
i opet zeljin stadion gledam i vidim ponos svoj....
Komsije sretno...
Da se razumijemo Samo Sarajevo, ali kone puno srece u evropi. P.S. sa stadionom samo nastavite tako jer je sramota da nemamo normalnog stadiona u gradu.
Da se razumijemo Samo Sarajevo, ali kone puno srece u evropi. P.S. sa stadionom samo nastavite tako jer je sramota da nemamo normalnog stadiona u gradu.
Da se razumijemo Samo Sarajevo, ali kone puno srece u evropi. P.S. sa stadionom samo nastavite tako jer je sramota da nemamo normalnog stadiona u gradu.
ah meraka srce mi ko dzamija..
Crknite dusmani!!!
Hajmo PLAVIIIIIIIIIIIIIII...
Veoma loše u poređenju sa Češkim stadionima.
Neka tebe u Češkoj.
sjedis u zadnjem redu i ujede te poskok
Pozdrav Bosno , Sretno Koševo