Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo ih kalkulacije, nije nam dugo trebalo
Je li otisao smrad s klupe ??
Ovaj Hadžibegić je čist primjer trenerske neznalice!! Prosječan navijač je znao prije utakmice da nam se ne piše dobro nakon ovakvog sastava!! Pa druže Saničanin koji je toliko loš, ubjedljivo najgori igrač repke u prvom sastavu prije Ahmedhodžića??? Pa onda Kodro na krilo, neka taktika nešto?? Pa da imaš imalo obraza starkeljo podnio bi iste sekunde ostavku mammlaze jedan!! Ivaylo je bio mađioničar s ovim timom al bitno da su ga smijenili i doveli ovu neznalicu!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mi da smo sami u grupi, ne bi se plasirali
Fino onaj Barišić sebi sinoć podiže cijenu :) , a i u AJaxu se fataju za glavo za kog mi dadosmo 8,5 miliona .
Kad je Ronaldo pustao da mu neko puca penale umjesto njega. Odgovornost na prvom mjestu.
Najvece cudo bi bilo da krenemo normalno igraiti i normalno se ponasati, ostalo bi doslo samo po sebi.
Čudo će bit ako ne budemo peto u grupi!
Ako ne budemo zadnji u grupi napredovali smo. 🤨🤨
Ako ova grupa nije bila zicer za plasman onda ne znam koja je! I onda nam šibicarska škola fudbala i to oduzme. Svi šibicarski selektori su od gotovine pravili veresiju. Hadžibegić, Sušić a i Baždarević. Sve kloc do kloca. Istina, jeste Sušić odveo na SP, al' to je više Ćirina zasluga nego njegova. On je tamo Ibričića posadio na klupu a Sven Tino Sušić u prvi tim!!!!
Ako mi ove dobijemo, a oni tamo izgube, pa ako ovo ako ono. Nasa racunica.vazda
Uđem na Klix i, gle čuda, dočekaju me kalkulacije.
Pa-pa Bosna i Hercegovina. Laku noć.
Nista se nece desiti do kraja pojedicemo mozda a mozda necemo Liechtenstein neka nam se smiju svi!?
Tabela ........NEVJEROVATNO,ALI ISTINITO!!!
Hajd ne se…ri…te
Dali vi zaista mislite da posle večeras ikog interesuju kalkulacije? Daj se uozbiljite, mi smo runje i nemamo pravo da kalkulišemo.
Lijepo Osim kaže,utakmica se igra u glavi.U nogama svako ima.
Koji bezobrazluk nepismenog, primitivnog Faruka koji se obrusio na novinara koji je u pravu. Sram te bilo nosonju. Tvoje greske nabijaju cireve i secer!