Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imas u tom momentu dvojicu viska na terenu i ti uradis ovo. Glupan. Zeljo bi se tesko odbranio u toj situaciji a trener lagano mijenjao ostale sto su imali zute jer bi neko fasovo crveni na prvi prekrsaj i to je dobar potez. Onda majka rodi glupana...
Glup potez. Ja sam mislio cim pocne 2 poluvrijeme da cemo brzo fasovati gol i minimum da ce nam uvaliti 3 komada. Kada sam cuo za iskljucenje ponadao sam se da se moze nesto uraditi jer ipak imaju jednog vise a ne dvojicu. Nisam ni pomislio da mozemo pobijediti jer to je nerealno zaista ali odbraniti se da. Tako je i bilo. Hvala Radovicu.
Lik je od gotovog napravio veresiju. I klub treba da ga dodatno kazni.
Pomogao Zelji da se odbrani. Ja vjerujem da ce ga kazniti klub.
Štill ga navukao ko levata
A lige naše majko moja 🙈🙈🙈🙈 Torbicom ga Nusrete 🤣
A gdje je crveni za Julardziju,jer se snimku sa Arene vidi da ga Hiros uopste udario u cufa,glumi pavijan sa Lavora bolje od Neymara
Utakmica za zaborav. Jako los kvalitet igraca.
Slika i prilika društva i zivota u BiH,ova utakmica je čisto gubljenje vremena i izložba primitivizma i niskih strasti,a u leverkuzenu čista suprotnost,pet golova,rapsodija fudbala,pjesme navijača,sreća i radost
Totalno divljački i neprofesionalno. Znači tim ti je u daleko boljem položaju i ti ovo radiš. Mada nije ovo ništa neočekivano za gamad iz Šumske.
Štilić je hinjski provocirao već na terenu,posao je odradio u tunelu,počeo naguravati igrača koji je imao zuti karton, naravno tačno pred sudijom… ovaj glupan nasjeo
Radovic ga je otvorenom sakom odgurnuo jer mu se ovaj unio u lice sto nije za karton pogotovo ispred wc u tunelu,ali dobilo bi Sarajevo svakako crveni do 50' minute.Zeljo nije smio izgubiti.
Znaci vama trebaju 2 igraca vise da bi dobili Zelju? Zeljo ne smije izgubiti a imali igraca vise maltene citav mec..
Normalno da treba,vi ste Vicine kuje,fol crveni u svlacionici hahahahaha,prvi put cujem,jeste vi glupi ili sta,vama ovo normalno jel???
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koji klub se to zove ZELJO? Pitam za jarana iz klix redakcije ;)
Jeste naivno i glupo iz perspektive Radovića. Iz perspektive Štilića je nešto drugo i zove se iskustvo i inteligencija. To je razlika otprilike ko gusle i violina. Oboje su muzički instrumenti samo što prvi ima jednu ili rijetko dvije žice (za nadarenije guslare) i uči se svirati u šumi, dok volina ima četiri i za nju valja pohađati muzičku školu .... pa ko je čemu skloniji to će i svirati.
Oborio ga na pod, slozio mu arm bar i ovaj taapko. Pa dobio crveni. Niko nista vidio niko cuo.
otjerati uljeza iz ekipe, sabotaža 100% imaš čistu pobjedu u džepu i budeš tako glup
Stila mangupe
Kazu Stila zavrsio na cumu hahaha, price za malu djecu
Izmesljena bajka za malu djecu..al eto neka bar ovaj Radovic ne igra naredne 2 tekme to je odmah veliki plus za Sarajevo..
Slijedeću s Borcem sumnjam da ćete imati dva igrača više.😂