Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast za clanak
svaka cast za nick ;)
Trenutno nema boljeg
Odličan tekst, nadam se da nisi prepisao od nekoga... :D
HAHAHHAHAHAHHAHA....
Messi funkcioniše samo u jednom sistemu! Zato nikad nije napustio Barsu! Ronaldo ili jedan Zlatan su vec dokazali da mogu biti najbolji i u drugim ligama! Da je Zlatan imao pukom srece neki uspjeh sa repkom, garant bi danas imao najmanje dvije zlatne lopte !
A ti to znaš? Ne misliš li da je u "jednom sistemu" zato što osjeća beskrajnu zahvalnost za ono što je Barca za njega učinila na početku karijere , kad mu je ustanovljena bolest? Ne lupaj ...
Pa lijepo sam napisao...trenutno je najbolji...a da je najbolji svih vremena...nije...treba nesto uraditi i sa reprezentacijom...pa jos se okusati u drugim ligama... Da je nesto Ibrahimovic osvojio sa Svedskom...bio bi bolji od Messija...jer je covjek igrao u 4 od 5 najjacih liga i svugdje je bio najbolji...
Niđe veze. I da je osvojio sa Švedskom ne bi bio ispred Messija, pa gdje mu je Liga šampiona? Ibra je majstor, ali nije ni blizu jednog od najboljih.
Samo što redakcija kod greški sudije zaboravili još jednom spomenuti ćist penal u 2.min nad Ronaldom! Kako je Real bio silovito krenuo, taj rani gol bi Barci pomrsio sve racune i sigurno bit do 20 min primili jos jedan ili dva! Ovako sudija nije imao m...da da tako rano svira penal...
Penal jesto bio, ali to ne znači da bi to srušilo Barcu. Pa eto poveo je Real na vrijeme, pa se Barca nije prepala nego nastavila svoju igru. Al eto, što jest jest penal je trebao biti za UEFA Madrid.
Tri puta vam je pomoćni puštao čiste šanse iz opsajda namjerno zaostajući za navalom Reala. Ako ne vjeruješ pregledaj ponovo mada je tebi to đaba govoriti.
Odličan komentar i duboki naklon NAJVEĆEM svih vremena.
Jesi li ti spavao sinoć? :) lijepo
Pises za 10. Tita ti samo mi razjasni šta ti ovo znači "za klinički ludih 35 miliona eura"....
Preskupo plaćen. Prema onome što je pokazao smatra se velikim promašajem. Pjanića je Juventus platio 32 miliona, a razlika u učinku je ogromna.
Smrdi li kome od vas da Omar Tipura malo navija za Barselonu ?
I da navija, šta fali tome? Tekst je odlično napisao, ako je on napisao :)
@Vareni Tekst je odlican kao i svaki njegov ali ne smije u njega unositi subjektivna razmisljanja. Ovo govorim dobronamjerno kako bi bio jos bolji nego sto je sada.
a analize i govana
Ha...cuj zadnje recenice... A takve mečeve uglavnom odlučuje nadahnuće jednog čovjeka...i ispade Messi...hahahaha...a zadnjih sest El Clasica ga uopce nije bilo... Sinoc pokazao malo svog umijeća i odmah najbolji... Da je trenutno najbolji to stoji...a da je najbolji svih vremena...Nikad
Po cemu je neko drugi bolji od njega????
nikad nije bilo boljeg do sada.