Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet google translate koristite.. cuj "komicnih slika" to je u fazonu comic book-ova tj stripova a ne u svrhu komedije moj klixe
evo ispravili su, umjesto da napisu recimo "slika u stripovnom stilu" izbrisali su totalno rijec "komicnih" 🤣🤣🤣.. Boze dragi, nigdje kreativnosti il koristenja mozga, al haj makar se ismijes prateci njihovo uredjivanje 😂
Je li realnooo hahahahahahhha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bolje Liljan iz Sarajeva
pa nisu opereceni italijani ratom ko prosijecan bosnjak
@gooUser1629182459 A da je tebi neko pobio najmilije u ratu ti ne bi bio toliko opterecen je li maloumnice?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Golub iz Sarajeva. :r
LABUDAN
Cuj Labud hahaha. Ako cemo posteno bolje zvuci Kloc (bez uvrede za giganta Dzeku). Kloc znaci potporu, snagu, izdrzljivost. Labud zvuci LGBT, labud zvuci mlohalo i sporo. Nidje veze. Ja b bio uvrijedjen.
Klocina je ostao klocina.
Labludan.
Zmaj i legenda
Simbolizira njegov veliki purac.
Klix ni jedan text ne zna prevesti... Samo copy paste i Google translate i ispadne... Komična slika 🤓😁😎
Da nije kao klinac navijao za Orasje?
Simbolizira propast bh. skautinga. Koliko li je njih sa epitetom ružnog paceta moglo igrati vrhunski fudbal, da naši omladinski klubovi nisu impresionirani novcima i tatinim sinovima.
150 vijesti o dzeki, mesiji i ronaldu u posljednja 3 dana....
Ima foraa kaze: I'm Edin i hebacu vam majku 😂😂
Jesi oppoo Edineee
Labud vise vuce na zadnji lubodov pjev....
Nije labud vec je ZMAJ