Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I stvar broj 4 - Amar Dedic.
Ne trci pred rudu, treba odigrati jos desetak utakmica da se stekne prava slika. Ovako smo i za besica govorili, te ustopo mesia, te ovo, te ono, pa nigdje ga poslije.
Pricajte sto hocete, ali BiH je poslije plasmana na SP u Brazilu najveci uspjeh napravila pod Vicom. Iako to nije njegova zasluga, vec Mamiceva, koji je doveo Peteva. Gdje Maminjo prste umjesa, tu samo uspjeh moze bit.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dedic-lijepo otkrice,imamo mi dobrih momaka u drzavi ,samo ne mogu doci do izrazaja
Dedić profesionalno nije krocio u državu, al nema veze, naš je i treba forsirati mlade. Vrijeme je za smjenu generacija, a ima momaka po svijetu sigurno
Sve ovo važi ako NE odigramo utakmicu sa Rusijom. U protivnom, eto nam sankcija od UEFA-e.
Dobar članak. I ja sam mislio Liga Nacija ovo ono, ali nije tako, ima logike 👍
VOLIM TE BOSNO!! 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Nema kvalitete za A ligu, a ni za drugi pot, sve će to biti kratkoga daha.
Takmičenje bitno samo za reprezentacije kao što su BiH i slične koje traže šesnaest načina kako da prođu dalje i uz vječite kalkulacije. A u biti sve što trebaš je proći regularne kvalifikacije i to je sve.
ovako smo i za tuku i za kosarkase i za kosarkasice govorili odvadi malo
ako iskljuce plin 23 eto ti nemaca vamo kod naske citaj nas ex yuga hvala bogu konacno bjeze vamooo a ja tamo pobjegoooo
Evo ga cekali smo klixovo "ako ovo ,ako ono,sta bi bilo da ovo,ako budemo ovo" hahah
I 3 miliona eura , treba to pametno ulozit u stadione i drugu infrastrukturu. Generalno, dobar rezultat, vratila.se vjera u reprezentaciju, navijaci hoce borbu, a tako dodje i rezulatat. BRAVO ZMAJEVI!!
imal kakvih para tu za reprezentaciju ??? pustite se suplje
Uh jedva cekam kad zaigramo protiv Rusije. Ima da ih razvalimo.
Ako se ne kvalifikujes za Euro nakon svega ovoga, brate ubij se. Druga jakosna grupa, baraz siguran, top dvije idu direktno iz svake grupe…. Halooo
Hvala Bogu da mi zadnju idemo negdje rastereceni 😀
Cestitke komsije, sve najbolje.
A lova, gdje je lova🤑