Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebamo selektora koji će natjerati igrače da se bore za Državni grb, a ne za cijenu na tržištu. A to je jedan jedini Sergej Barbarez!!
Najuspjesniji a imao najlakse protivnike...
@begsoon Nijedan selektor nama ne moze pomoci, dok se ne ociste pijavice i kriminalci iz saveza, i menadzeri skupa sa njima. Lijepo je sve rekao Lulic, ali nije spomenuo onu drugu stranu, kriminalno-menadzersku.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Kupi šuškavac, VCR na otpadu i zovi - Safeta ...
nama treba neki strucan provjeren trener, a ne neko ko se time bavi kratko, i neko ko ce pokusat isaditi iz igraca ovaj mentalitet koji nas prati godinama
Prošle kvalifikacije smo izgubili od Kipra 3:2 i od Belgije 4:3. Jedan od zadataka Prosinečkog je bio da napravi takvu igru da ne bi primali toliko golova. To mu nije uspjelo za godinu dana i devet mjeseci. Štaviše situacija je sad još i gora, jer primamo 4 gola od Armenije, a i ne izgleda da bi išta i mogao popraviti i da nije dao ostavku, jer nam se to dešava iz utakmice u utakmicu, a on nema pojma po vlastitim riječima zašto je to tako.
nije korektan clanak, pre svega jer je glupo gledati procenat pobeda. ispada da da su jedna pobeda i 10 poraza bolji od 11 remija postenije bi bilo gledati odnos osvojenih i ukupnih bodova iz utakmica, po cemu blazevic, susic i prosinecki po tome imaju dosta slicne ucinke i izlaze na oko osvojenih 50% bodova. jedino se bazdarevic izdvaja kao znacajno bolji kad se tako gleda. al i to je debilno jer se ne uzima u obzir snagu protivnika
Treba igrati sa efektivijim igracima u napadu. Sta ce tu Dzeko. Nezna za svoju drzavu gola dati. Izvini buraz al nije to kod cure da pokusavas sa deset zaleta, pa udje li udje. Ovdje moras ubadati, pez pardona.
Trener koji bi u ovakvom ambijentu BiH odveo na EURO - Vahid Halilhodžić
Predlazem Ciru i Osima za glavne savjetnike reprezentacije i neka izberu selekotora po licnom izboru. Objektivno, kadar nam je tanak...sretno Zmajevi.
Nemoze pita od g.vana, gvardiola tu nista nebi napravio.
...nije prosineci kriv a nisu ni igraci....zasto se vi bosnjaci ne zapitate sto najbolji nece da igraju za bih?...prvo su utekli hrvati....pa utekli srbi...a sad bejze i bosnjaci...evo gledam utakmicu finala evrope u odvojci kojeg je osvojila srbija...za tursku reprezentaciju igraju 3 bosnjakinje...tako je u svim sportovima...
"Naša reprezentacija bi se mogla kvalificirati na Euro ukoliko pobijedi u svim utakmicama do kraja uz dva kiksa Finaca." Zato i gubimo utakmice što razmišljamo kao pisac teksta. Armenija je u najmanju ruku ravnopravna sa Fincima, pa se nigdje ne spominje kao kandidat za drugo mjesto.
Nakon ovih kvalifikacija i turnira lige nacija, repku treba graditi na pjanicu, gojaku, krunicu, cimirotu, uz naravno Dzeku, Bicakcica, Kolasinca, Begovica, mi igraca za igru po krilima nemamo, ni Visca ni Duljevic nisu igraci koji donose neku prevagu da bi igra isla preko njih...Besica da ne spominjem, kao ni Bajica i slicne igrace koji samo zauzimaju mjesto nekom mladom igracu ( npr Menalo) da stice iskustvo i lagano ulazi u repku...a novom selektoru neka je sretno
trebamo trenera koji ve im šamarcinu opalit, ili koji ce im izbit iz glave da su zvijeezde. hoče na euro vala ni zaslužili od 100 reprezentacije ghubit i planirat na veliko takmičenje sramota me bilo gledat utakmicu.
NIJE PROSINECKI KRIV KRIVI SU NASI SLABI IGRACI
Kakav bolan selektor??? Pogledajte u kojim klubovima naši igrači igraju ili griju klupu....ocekujemo od Fiata da bude Ferari 😳
Ne može se pita od gofana praviti...džaba dobar pekar
CIRO je majstor za sve ove selektore !!!