Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne razumijerm zašto trebaju dva gola razlike,ako medjusobni susrteti tri bodovno poravnate reprezentacije odlučuju mislim da je dovoljna i pobjeda od 2:1 jer bi BiH u tom slučaju imala gol razliku 3:3 što je bolje nego 2:2(gol razlika koju bi u tom slučaju imale i Srbija i Irska)
Ni ja ne razumijem da se neko zamara ovim
Potrebno je da ih pocnu voditi treneri a ne polupismeni ko fol sa licencom NSBIH. Potrebno je naci skaute za praćenje mladih igrača , a ne da se djeca prate po kojekvim bjelosvjetskim prćijama uz ćevape i janjetinu. tipa minhen i ostali.
@korisnik3107...Sta fali cevapima i jagnjetini?
@BH_Faraon nista ne fali, ali zna se sta je sport a sta ćejf i merak.
Potreban je trener a ne onaj kloc sto veze nema,pricate sta je potrebno da prodjemo umjesto da pricate da nebude katastrofa gora nego protiv njemacke,i nerealno je ista drugo ocekivati!!!
Treba vam koverta sa Sakibovom i Jahinom adresom.
sve dokle djeca iz bundeslige, koja igraju u prvom kadru svoga tima sjede na klupi, a selektor igrače partizana i zvijezde stavlja koja igraju samo za bosnu zato što nisu uspjeli za srbiju zaigrati, pa tajo spremio kovertu da bi mu se sin vidio na euro, nikad bosna nigdje i nista nece pobjediti. a taj ko neki selektor će te prave igrače sa tim ponašanjem odbiti od reprezentacije. a poslije će se pričati što mali igra za drugu državu a ne za nasu bosnu. muka mi je vise od ovog svega.
Svaka cast na komentaru. Sve dok sjede na klupi, Enio Zilic-Zeljeznicar fenomenalni stoper i desni bek, Matej Perkovic-Siroki fenomenalni golman koji je cak odbranio 2 penala protiv HR, Dino-Samuel Kurbegovic-Mainz koji je prvak Njemacke i naj bolji stoper bundeslige, Hasanovic-Zeljeznicar naj bolji strijelac premier lige a nije medju 18, Adnan Dzafo-St.pollpen Austija mali koji europski klubovi zele...i mnogi drugi. Fuuuj korumpirana zemljo.
Treba im da nisu kanta za nabijanje
Nema od tog ništa
J..... te prvenstvo sve izgubis i ides dalje.. Samo kalkulator u ruke i lagano sabiranje i oduzimanje. Bitno je da prodemo pa barem na digitronu..
J..... te prvenstvo sve izgubis i ides dalje.. Samo kalkulator u ruke i lagano sabiranje i oduzimanje. Bitno je da prodemo pa barem na digitronu..
Dok ostali rade na terenu,mi se uvijek bavimo kalkulacijama
kao prvo, bitno je pobijediti. a to nema sansi. o dalje da i ne govorimo.
Torabi. 😆