Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kanite se ovih kalkulacija, ako svaku do kraja pobijedimo i u play off-u idemo na svjetsko i to je to.
PETEV JE NAJBOLJI IZBORNIK, KOJI JE SJEO NA KLUPU BIH, JOS OD CIRE BLAZEVICA. A TOLIKO SU GA PLJUVALI ISLAMIZIRANI SRBI, SKIDALI MU GLAVU, I TRAZILI DA SE NA NJEGOVO MJESTO DOVEDE ONA PIJANDURA BARBAREZ, KOJI NIKAD NIKOG NIJE TRENIRAO, I KOJI JE PROKOCKAO SVE PARE STO JE ZARADIO OD NOGOMETA. GDJE MAMIC UMJESA PRSTE, TU SAMO USPJEH MOZE BIT. NOGOMET U BIH TREBAJU VODIT SAMO HRVATI, A SRBI I ISLAMIZIRANI SRBI, NEKA TRCE PO TERENU. TO JE DOBITNA KOMBINACIJA.
Prvo pregledati kasete
samo ne smijemo niti jednu utakmc više izgubiti, pa šta bude bude
treba pobijedit ako hos proc dalje. prosto i jednostavno.
Dzaba racunate kad ide 10 od 12 ekipa, sve ostale drugoplasirane ekipe imaju vec minimalno 12 bodova, tako da iamo dobijemo sve utakmice do kraja kvalifikacija, nemamo izgledni šansi za prolazak u play off😢
Vazda neke računice i vaganje i baraži..hocu li ikad dozivit glatke kvalifikacije u svom zivotu
Nećeš, koliko ulažemo u sport, ovo je super dostignuće.
Poslije poraza Finaca od Ukrajine, treba nam jedan pobjeda protiv Ukrajine i pobjeda protiv Finske. Vec u utorak mozemo uzeti prvu, ne bi trebali ici na nerjeseno, na pobjedu pa sta bude.
Finci izgubise.
3 pobjedevi to je to. Svaku ides na pobjedu, bez matematike. Inace nismo dobri u njoj
Ljudi naguzove smo dobili kazastan ne mozemo se plasirat.
Nema od toga nista
Teoretski mozemo i do 1 mijesta 🇧🇦🔥… ali sabur.. utakmica za utakmicom, pa cemo vidjeti na kraju !! 🇧🇦❤️
Uvijek neke kombinacije. Sve se mijenja poslije svake nove odigrane utakmice. Polako, imaju sve u svojim rukama. Drugoplasirani se nece znati do zadnjeg kola.
BiH ide u garaž
Nek se novinar dogovori sam sa sobom, jesul' kvalifikacije za europsko ili svjetsko 😂🤣
Hoćeš na Evropsko ili Svjetsko, ali treba izbjeći poraz u Ukraini hehehhehe Idemo da igramo, napadamo pobjedu...pa ćemo vidjeti....to je stav pobjednika....
Kad vidim da se u baražu igra 2 puta i to protiv kakvih timova....
Sad da ne kiksasmo protiv Kazahstana kuci imali bi 3 boda više od treceplasiranog jbg
Ili da smo dobili francuze kad smo realno mogli sa igracem vise, borili bi se za prvo.