Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A niste mu mogli to reci ? On prica marsovski ?
Ne rise
Jedini glup.lji poznavaoci nogometa od urednika kliksica, ste upravo vi, citajte malo tekst i malo razmislite o utakmici koja je ekipa nesportski dala go, i sta se izdesavalo.... kontradiktorni ste kliksovci
samo jedan prodani bosnjo moze tako u oci lagat ko ti
Pa dobro, budalo jedna, kakve veze Nordsjaeland ima sa tim dogadjajem o kojem ti pricas?
Da ste htjeli,imali ste cijelu utakmicu da im pustite gol.Treba da vas je stid,a isto tako i UEFU ako vas ne kazni drasticno zbog sinoc.Oni su ti koji stalno promovisu fer play a vi napravite nesto skroz suprotno!A koliko ste vi svi zeljeli taj gol,pokazuju i cestitke onom d.e.bi.l.u nakon sto je postigao gol.
Ova ekipa sigurne nece biti zabiljezena kao najbolja u istoriju,ali kao najnesporskija i najpederastija svakako hoce.
Bolje da se nisi ni javljao i pustio onog cigu da se sam opravda za svoj postupak, koji među nama rečeno nema opravdanja....dno dna
jel to niko da se upita otkad se to protivniku smije namjerno dozvoljavati da postigne gol???? povrh svega o tome javno govoriti, i to u Ligi Prvaka????
NE RISE!
Čuj nije shvatio,kojim jezikom on govori ?KOJA GLUPA IZJAVA.
\'ta je bijo? Neko dijo tvoju dragu barcelonu? Neda majka svoje sinove, bas mi je zao...
Nije trebala lopta pripast nordslaelandu nego sahtaru ali su oni odlucili da idu na fer play sto ocito ovaj decko nije shvatio
seljacino bez standarda!
nemate vi pojma o životu. Da imalo znate nešto o fudbalu sjetili bi se kad je igrao Shaktar protiv Barcelone. Bio je faul, igrač polomljen, svi trče prema igraču a Barcelona lijepo zabije gol Shaktaru, točnije Dani Alves ako me pamaćenje služi. Zato mi je drago što je Shaktar ovo uradio!
Obraz Šahtjoru je mogao da spasi trener Lučesku tako što bi naredio igračima da postignu auto-gol!A ova Srnina isprika je smiješna.
Kako laze ovaj Srna, pa ima snimak i vidi se da se i on branio tamo na desnoj strani kad su ih ljudi probili, a sad ono \"ma htjeli smo pustiti, ali eto...\" puuu pichketino jedna lazljiva.