Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kad ih piva naćera da pišaju ne idu u WC
E ovo je pravo...
@mešihat U prvom safu jakuzi, a u njemu bosanske jakuze.
super mozete iz njega pratit biranje Pape
sad cemo mi u begovoj cijeli prvi saf napraviti jakuzi! kakav ce tek abdest imati nasi sponzori :D
nije to nista, mi je vec dvadeset godina gledamo iz fildzana
ne gine im hitna.:D
gospodo "novinari" letzigrund nije stadion od grasshopersa vec od fcz
hej bosno bosno uceram ti,sto ti je evropa i napredan svijet ljudi uzivaju,u nasoj ligi igraju za karton batkova,a pozadina stadiona livada i suma,pa da je i ta suma i livada pokosena kako valja i usminkana nije nito lose,nego je to sve ko u gruziji jadno i cemerno,samo sjest i plakat,nikad od ove drzave nece bit napretka i zivota nikad zali boze dje ovolike mladostii..
Pa sta, u Miamiju, u stadionu imaju i Bazen iz kojeg mozes pratiti tekmu. Samo sto je nazalost za onaj njihov lijevi ragbi ili bejzbol, ne sjecam se tacno.
Mi cemo sad iz bunara gledat
Cirkus! :D
u nasoj ligi i igraci su u vodi cima malo kise padne jakuzi
Kad im se usta okrenu
Putuj Evropo, zaboravi na nas...