Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vlah sredojević bio bi zadovoljan ako Bosna i izgubi.
JBT BOD
Zadovoljni bodom? Pa da onda Sušić ostane i da nam prodajete šuplju kako je Belgija prejaka i kako nam je malo falilo,neka hvala... Poraz il pobjedu,da je sve načisto,poraz-Sušić napolje... Pobjeda-u novi ciklus bez korupcije...
znate li da je belgija vrijednija 2.5 puta vise nego nasi? i sta ode susic napolje i onda da dodze neznam ti ko, murinjo eto popusicemo u belgiji... vi il nemate pojma o fudbalu ili ste samo bosnomrzci koji seru sve sto je lijepo a bosansko!