Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možda nije nešto specijalan igrač al vazda borben bio, sretno Stana i sve najbolje aBd da vidiš kako Željo diže titulu ispred Svinjskog.
Jesi duhovit fukaro!
@cdb kakve veze ima ko je osnovao Želju? Na kraju krajeva najveća legenda Želje je Ivica i mi Bošnjaci to znamo...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo ja ne razumijem, hajde što mi pustismo onog kloca, ali srle je dobar momak, nije mi jasno što nema mjesta za njega u selji.
Manijaci na aparatima
Odmah meljovci pljuju po njemu eto kakvi su umjesto da pljuju po upravi sto ga nisu sačuvali, dobar je ovo igrac
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kada naši ne znaju ima ko zna, svaka čast Zrinjskom dobio je više nego dobrog igrača za naše lige. Željo loše radi to je više nego očito! SRETNO STANA!
Ne znam koliko je Stanic trazio od Zelje ali koliko god da je, sumnjam da mu to nisu mogli dati. Los potez Zelje, a direktni konkurent za titulu se dobro pojacao..
Uvijek ratnik na terenu bio. Sretno Stana!! Hvala tebi na svemu sto si ucinio za naseg/tvog Zelju. 250 utakmica za najtrofeniji klub BiH. Nije to malo. ;) Jednom Zeljeznicar, uvijek Zeljeznicar.
Ovo je po meni jedna od većih grešaka uprave zadnjih godina. Stana je bio lik koji je imao svoje i dobre i loše strane na terenu ali je čovjek koji je uvijek davao 120 % od sebe. Bio je hrabro srce tima i tip igrač zbog kojeg se navijači vežu za klub. Bez obzira sta je bilo na stolu, nisu ga smjeli pustiti. Zaslužio je da ga plate. Sretno ti u Mostaru dobri čovječe.
tražio previše, kraj priče
..da odvede Adzema i cijelu ekipu na rucak ...tako se radi u modernim zemljama..
..kad problem ne mozes da rijesis sa pare ,ti ga rijesis sa mnogo pari...crna macka beli macor
Željo mu davao 8 hiljada,Zrinjski mu dao 14 mjesecno i kraj price...ne pita se vise samo on ,postoji i zena i veci su apetiti Żeljo nije ispao nekorektan,volio bih da je ostao ali eto pare su presudile..ipak Zrinjski pokazuje ko je tata u ovoj ligi..Stana sretno da te prati zdravlje i dobre igre
nije uopste ...zeljo mu davao 22 hiljade a zrinjski ponudio 24 i klupski auto
15 hiljada? i gdje oni to misli zaraditi u ovoj kukuruz ligi?
veca plata sta je za ocekivati
Dobar igrac dobar momak steta sto se nisu mogli dogovorit sretno Stana
Stanic je ispao bezobrazan hoce puno vise para nego sto zasluzuje iz pouzdanih izvora hoce platu kao zakaric ili blagojevic e ipak je stanic pored svoje borbenosti prosjecan igrac i nista vise
Vidiš da nije pogriješio, ima ko misli da vrijedi i ko će mu platiti a naši stručnjaci u pokušaju neka uče na svojim greškama. Ne nude se ugovorio par dana prije isteka već godinu dana ranije. Igrači kojim ostane 6 mjeseci ugovora mogu pregovarati sa klubovima bez znanja kluba sa kojim imaju ugovor. Vjerovatno je to slučaj i sa Stanom gdje je dobio ponudu i tražio od kluba toliko i otišao kada nisu pristali. Ista stvar sa Tomićem bila. Katastrofa nam je transfer politika!
I onda je logicno sto volim vise Zrinskog od Zelje... Srle sretno... pozdrav od raje sa Carsije :) Volio bih da si presao na Kosevo, al logicno, nisi mogao... i zbog toga respekt
..volim i ja Široki više od kineza
@flashReBoRn pa voli, niko ti ne brani.... ja nisam nacionalista, tako da nema veze :)
Stid me ovog naroda i razmišljanja ovih bolesnih ljudi kroz komentare na Klixu. Fuj nacijo, zaslužuješ atomsku!
aa zavalio cifru neko mu napunio glavu ,ovaj ima ovoliko ,onaj onoliko ne moze bek imat ko spic jbg ,a i moze se slepat jedan bek ,juniora ubacit jednog za 2 god. imat ces igraca za prodaju
Pa ako cemo gledati po pozicijama, mokak moze igrati na 4,5 podjedanko dobro... sto po tvojoj logici znaci da bi trebao imati najvise :)
ako je ta logika u pitanju, onda Lahm nije imo vecu platu od Gomeza, Mandzukica itd?
Dobio para koliko u Želji nije mogao zamisliti