Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zaslužio si svojim igrama i borbenoscu na terenu !
Pa majka mu stara, je li se igdje spominju Pitari ili FK Sarajevo?! Dječurlija se prepiru umjesto Čokolino da jedu. Bravo Staniću, sasvim zasluženo!
Najjaci je realno!!!! A sta ce zelji pojacanja, vi malo para dobili, odmah kupuj. Kako ste ludi, ali dobro bosanski mentalitet, trosi dok mozes. :D :D
Bravo.nase dijete.samo nemojte nikad postati fk cacak sa koseva.sve ostalo je udure...
Spodobo raspitaj se gdje je doticni ponikao..
Pa u cacku ljepotane...zar si slijep..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dok s Koseva sijevaju vijesti o novim pojacanjima, sa Grbavice vijest o tome ko je kapiten. Joj Zelje jest grohno, sto su osvajali, osvajali su.
cvrle navedi jedno pojačanje umjetnog kluba a da nije igrač pred završetkom karijere ili neki silni napadač iz veleža... Mene bi bilo stid kad bi Željo za takve igrače trebao da se proda nekom milijarderu za 300k eura...
On je Željin ponos Srđane odvedi Želju do Evropske lige