Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Savicu,tivra se u Zelju,bolje tu sjediti na klupi nego u Zrinjskom.Bar znas da te mi u Zelji nismo zaboravili i onaj tvoj gol u Zenici protic Celika. Ugl. sretno,gdje god da igrao....osim u Torpedu :)
nikad čuo za ovog trećerazrednog igrača koji isto tako dolazi iz nižerazrednog kluba koji postoji 20 godina i opstaje zahvaljujući političkim strankama
ahahahaha šta reče pa osta živ,pored ''Starog'' jedan od glavnih simbola grada je Velež ,nemoj molim te se više provaljivati čuj ''najuspješniji'' hahhahaha razvalih stolicu od smijeha hahah
u BiH se fudbal igra više od 100 godina ,gdje je barem 80 sezona Velež igrao bez da je Zrinjski uopšte postojao,tako da veze s vezom nema to zadnjih 20 godina gdje je liga namještena i gdje je nezamislivo da 2 hrvatska kluba zrinjski ili siroki ispadnu.