Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Batshuayi garant priznao Kosovo 😂😂
@BulevarDoboja @DunjaluckiBayraktar2 @VodSmrti @Bulevaru, @Kikseru, @MoastarskiRambo…..……providan si srbo pokatoliceni.
U srbijanskim medijima pise da je belgijanac izvukao deblji kraj i da ce se taj datum slaviti kao dan srpskog sporta u Ujedinjenom Kraljevstvu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zemlja s najgorom reputacijom u svijetu - Srbija!
Svakodnevna srpska kafanska tuca.
@FinciSejdic log da su kad su stoka
Pa log,srbendic pizdic,,vazda su bili kukavice i bjezali,log da ce i sada..nista neuobicajeno..sjetite se bluke,krajine,hercegovine.
Razbi ga Bačuaj ko zvečku
Ovaj klix puko sta to pishe ne kontamo znakovne jezike
Ubio belgijanac boga u njemu
srpska posla 🤮
Valjda se kaze srbijanski i belgijski reprezentativac se potukli na treningu....novinar koji je stavio ovakav naslov je ocito polupismena osoba !
kada zelis da se povecaju klikovi mjesto imena mu stavi naciobalnost. sramota za klix
Pretpostavljam da je Belgijanac govorio protiv opanaka i gusala, što je servina jako uvrijedilo.
Hahahaaa ja sta ovaj bulevar radi ljudima na kliksu,ili je on toliko intelektualno jak ili su ovi drugi toliko priglupi. Aferim ljudino u svakom slucaju, lijepo je citati sta im radis.
Servi vazda doboju po gu*ici.
Možda bi on i pobijedio da ih je jos desetorica bilo protiv Belgijanca...Ali opet možda
Jest da mrzim vlahe iz dna duse ali se ne zamaram njihovim idiotarijama, najsmijesnije mi je ovdje sto klix ciljano grabi klikove i medijski dize tenzije uzavrelih budala ovakvim clancima. Znaju oni sta i kako treba jer rade za sve 3 strane. Kakve ste ci gnjide novinarske!
Srbi su karcinom.
Ja mislio potuklo se najmanje 5-6 igrača!🤔
Ne kontam koji je srbin u ovoj prici, jel ovaj garavi sa kikicama na glavi!?