Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mili boze kakvih retarda ima na ovom klixu
Jedva
Losa igra, nista napravili nismo danas...jeste jedan gol cist ponisten ali to u ovakvoj utakmici ne smije nista znaciti jer protiv Estonije u opustenoj prijateljskoj atmoferi bez problema treba da dobijemo 2-0 sa kakvim igracima raspolazemo...mislim da bi nam mozda najbolje dosao jedan svabo za trenera da uvede malo discipline i ideje u igri...nista specijalno odigrano..moglo je i 0-0 biti
Steta imate vi dobre igraca,al izgleda trener vas jebe .
@Adel Delic jbg...mijenjali su se..ali kad svaki se samo praksa na reprezentaciji...malo ko sta zna..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Historijska pobeda orlova prije im pase ime vrabcici :D
Pobijedili one što ih mi kantamo sa 7 komada
Nemoj sebe velicati u neku silu ispao si od Irske fudbalske velesile...spusti se malo dole
Uvek kazem necu ih gledati i pogazim rec, pa koje ruglo od igre majko draga. Kompletan sastav treba menjati, sa ovakvim timom i igrom mogu se pozdraviti na sledecim kvalifikacijama jos u startu. Odma nam dati -10 da se nepatimo.
E, moj Kolarov, kasno vam je!