Prijateljske utakmice
0
Srbija bolja od Izraela
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od srca sve cestitke Hrvatima. Odlicno igra Hrvatska repka to pokazuje i situacija na tabeli za kvalifikacije za EP. Republika Srpska navija za Srbiju i Hrvatsku , ovih 24% nas ne zanima.
Sramota pa ne možete objavit da je hr pobijedila češku, ali nema veze objavili ste kostelića... čestitke srbiji
Aden Ljajic Po meni je najbolje odigrao i ovi novi momci. Još je trebao Sulejmani da uđe i pobjeda bi bila i veća. Naprijed Pižon naprijed Srbijo.
Kako sam ja to tamanio.
sta drugo mogu uradit nego pobjedit naprijed srbija
Bio sam na tekmi velikih prijatelja.Srbija je pobijedila prijateljski Izrael, jer su prijatelji Izraelci pokazali Srbima da su im dobrodosli pa su ih malo i tetosili.Poslije tekme smo svi skupa otisli na dobru klopu i pice,slavili kao za \'PURIM\'. Zivjelo prijateljstvo dva Biblijska naroda bez cijeg ucesca u razvitku nauke i kulture bi Svijet bio na niskom stepenu civilizacije.
Pa nek je Srbija pobijedila Izrael, svaka chast.
na terenu je bilo 22 fudbalera koji su ti najzesce karali staru, a na tribinama je bilo 20 hiljada koji su ti derali seku
na terenu je bilo 22 fudbalera koji najvise mrze mus.liamne.. pardon 21, ljaljic je bio u srbijanskom timu i bio je odlican