Cilj je unaprijediti nogomet u regiji
0
Srbi i Bugari prave regionalnu ligu bez bh. i hrvatskih klubova
Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To! Što dalje od nas to bolje!
Mogu slobodno i Rumuniju, Mlodaviju i Kazahstan da ukljuce u tu svoju ligu...
nikada više u tu ligu, pa da budemo filijala Beograda, e neće moći.....
Hajmo mi sa Hrvatima, Slovencima, Madjarima i Austrijancima napraviti Jadransku ligu. Bila bi bolja od te satro lige. Ionako su najveci krivci za sve upravo tamo.
Sreli se Srbin i Bugar. Srbin:\"Hristos voskrese!\" Bugar:\"Hristo Stoičkov!\" ha-ha-ha-ha-ha
Ima da se zove CIGANSKA LIGA
E moja vna.go muhamedanska,vi nesto pricate i omalovazavate, a u sportskom,kuturooskom i bilo kom drugom drustveno prihvatjivim parametru ste u rangu Afganima,Somalijcima ili nekim drugim musimanskim \"naprednim\" kulturama...
Budi nas 400 -ti clan http://www.facebook.com/pages/Bosnia-EURO-2012-Play-off-against-Portugal/231046796950156
Pa znali smo oduvijek da su serbi azijska uvedena pecinarska ruska goveda, krvolocna i teroristicka...!!! Bosna i Hercegovina je EVROPA...!!!
ajd ti mili moj prestani pisat gluposti, vec spremi pare za tekmu u Zenici i idi navijat za svoju drzavu a ne izmisljat tu neku drzavu republiku srpsku, nikad se vi necete odvojit od nas, uvjek cete bit Bosna i Hercegovina1
Treba napraviti ligu sa Slovenijom, Crnom Gorom, Hrvatskom i Kosovom. Oni nek se u \"balkanskoj\" ligi svi pobiju, sto se mene tice. U cijelog lizi sve zajedno IQ ka se sabere = 0.
Naravno, ispravno. Hrvatska nije na balkanu, ona će igrati u ligi sa austrijskim, česškim, mađarskim i talijanskim klubovima, a bh klubovi će, jer kvalitetom ne zaslužuju ligu koja se spominje u članku, i dalje mlatiti praznu slamu u Papra ligi PiH.
Jos samo da turci vrate vizantisku veru i eto ti pravoslavne lige.
Ala imaju i klubove nedo Bog nikom
CIGANSKA POSLA !
KAD BI BH. TIMOVI IGRALI U PRVOJ BI SEZONI ISPALI.
zaomije samo sto nije Zeljeznicar i Sarajevo u toj ligi pa da dodje 20.000 delija zapale i Grbavicu i Kosevo