Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i jest smijesno,ako on vrijedi 90 mil KM,yebo taj fudbal...
Hazard je bolji od Modrica.
http://www.youtube.com/watch?v=nnKBkPh3CNo&feature=related koji kazu da modric nije svjetska klasa neka pogledaju koji video na youtube... al uvijek ce bit oni koji ce sami sebe lagat.
Modric je zvjer, neka ode u Real, pa vrijedi za ove pare, kad vidim za kakve smjesne igrace daju 30 miliona, ovo mi je normala, pa mislim da je jedan od najbolji veznjaka na svijetu, realno ne mozes ni kupit boljeg, tesko ce neko pustit ovakvog kvaliteta igraca iz timova s velikim ambicijama..
ma ja nezz sta vi pricate,on je odlican igrac i ja sam veliki navijac MANU i volio bih ga vidjeti u dresu tog kluba zbog toga sto MANU treba jedan takav igrac i naravno puna podrska za nase susjede Hrvate na Euru!!!
@omg Mom slučaju nema nikakve ljubomore, nego se radi o pokušaju realnog razmišljanja. Ja nemam nikakvih nacionalno-vjerskih predrasuda. Đuro je i tako čvrsti Bosanac-katolik iz Kraljeve Sutjeske. Evo predstoji EP, pa će nas Luka Modrić demantirati ili potvrditi moje razmišljanje. Isto mogu napisati i za Džeku. Kad ga vidim da spusti nos i hoda po terenu dođe mi da povratim.
haha meni je smijesno sto se ferguson smije ono kao,preskup je modric. ma budimo realni,ako ga hoces,a vec se dvije godine mulja da bi ga u klubu imao,onda plati 32 mil funti i uzivaj s modricem. p.s. kad je neko rekao vazno je da on njega u klubu hoce,znaci da ima kvalitetu,a ja ili dosta nas sto mislimo da je prosjecan igrac je sasvim nevazno,jer mi nismo nikakvi treneri,da jesmo nebi na ovom glupom netu komentare ostavljali
Kakva prokleta,brutalna dominacija Luke Modrića
Ferguson bi njega doveo ali je problem finansijski dio. Kamo srece da imaju para kao City pa da bude prava utrka ko moze vise ponuditi. Ovako Fergy skidam kapu za uspjehe u proslosti ali to je bilo to i sada od kojih para da podmladis ekipu kada je prosjek 30 god. Puno uspjeha a Modricu zelim najbolje kao covjek bez kompleksa. Budite normalni i opustite se!
zaboravljate ključnu stvar, stručnjak poput Fergusona želi Modrića u svom timu,možda ne želi da plati ono što Tottenham traži,ali ga želi da vodi vezni red Manchester Uniteda što znači da sigurno ima kvalitete i da je jedan od najboljih na svojoj poziciji u Premiershipu.a vi pričajte i pametujte i dalje sve dok vam babo ne ukine internet
Ne mogu da vjerujem.. Zar ste toliko ljubomorni i sujetni? Nacionalizam na nivou. Bosanac sam i musliman sam pa opet ne mrzim Hrvate, samo zato sto su Hrvati. Modrica traze svi svjetski strucnjaci, koji znaju vise od vas... Svaka cast momku. Drago mi je kad neko, sa nasih prostora, uspije i dokaze se. Po vasoj prici i Dzeko je samo naprican i precjenjen. Pojma vi nemate...
I meni je smiješno. Novinarska mašinerija napravila od jednog dobrog,ali samo dobrog igrača, kakvih je mnogo, \"megazvijezdu\". Upregnuti su i očito plaćeni ne samo hrvatski novinari, nego očito i nekolicina engleskih. Samo kad sam u hrvatskim medijima zadnji put pročitao da za onu rupetinu Lovrena netko nudi kao 15 milijuna funti. Ljudi budite ozbiljni. Nedavno sam u hrvatskim medijima pročitao \"studiju\" o tome kako Hrvatska ima drugi najbolji vezni red u Europi. Smiješno. Presmiješno. Pa samo Španjolska može sastaviti skoro tri vezna reda sa kojima se hrvatski ne može ni porediti(jedan Arteta ne može doći niti blizu reprezentacije). A gdje je tu Njemačka, Portugal, kompletna Engleska, Francuska, Italija, Nizozemska.
Modric jedan prosjecan igrac i uz to veoma precjenjen
UEFA Team of the Tournament Italy Gianluigi Buffon Portugal José Bosingwa Turkey Hamit Altıntop Russia Andrei Arshavin Spain Iker Casillas Germany Philipp Lahm Germany Michael Ballack Russia Roman Pavlyuchenko Netherlands Edwin van der Sar Spain Carlos Marchena Spain Cesc Fàbregas Spain Fernando Torres Portugal Pepe Spain Andrés Iniesta Spain David Villa Spain Carles Puyol Croatia Luka Modrić Russia Yuri Zhirkov Germany Lukas Podolski Spain Marcos Senna Netherlands Wesley Sneijder Spain Xavi Russia Konstantin Zyryanov Modrić se već dokazao na EURU,kraj priče!!
je li on igro u hrvatskom športskom klubu zrinjski,od zrinje do manchester uniteda
nije Albert Anštajn . Nijedan fudbaler ne vrijedi toliko.Susjedi sretno na EP.
Modricu ak ista vrijedis pokazi to na sljedecem euru....al ako kroacija bude igrala kao sinoc protiv Norveske....onda BROOKA......