Francesco Totti
0

"Spremni smo za pobjedu protiv Bayerna"

Totalsport
Francesco Totti (Foto: AP)
Francesco Totti (Foto: AP)
Romina nogometna ekipa počela je sezonu u talijanskoj Seriji A bez pobjede. Na kontu, nakon dva odigrana kola, imaju remi (Cesena 0-0) i poraz (Cagliari 5-1).

Nakon ispita u domaćoj ligi, "vučica" kreće s borbom u Ligi prvaka. Prvi ispit nije nimalo lagan, gostuju kod prošlosezonskih finalista, u Münchenu kod Bayerna. Ipak, kapiten talijanskog tima Francesco Totti spreman je na iznenađenje. Istovremeno odbacuje tvrdnje da je ekipa upala u krizu na samom startu sezone.

"Prerano je za takve sudove. Zasad smo odigrali tek dvije utakmice i, da, nedostaje nam pobjeda da odblokiramo sezonu. Grupa Lige prvaka je izjednačena, a u srijedu ćemo učiniti sve što možemo da pravom nogom zakoračimo u nju. Stalo nam je do toga. U našoj igri nedostaje samo jedan sastojak, pogodak. Nadamo se da će brzo doći."

"Ne očekujem laganu utakmicu. Prije samo tri mjeseca Bayern je igrao finale Lige prvaka. Ipak, uvjereni smo u vlastitu kvalitetu i potencijal, a samim tim i spremni za nadolazeći izazov", tvrdi Totti.

Nakon utakmice u Münchenu, Roma dočekuje Cluj, a potom gostuje kod Basela u daljem toku LP-a.