Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepi stari format od prije 20 godina
Ili u prevodu kako zaraditi jos vise para.
U suštini hoće da uguraju više klubova iz Liga Petice i da što manje smanje šanse da se slabiji klub nađe u nokaut fazi. Ako je ovim velikim klubovima malo para , ne znam zašto Uefa ne organizuje super ligu koja bi se igrala ljeti i koja bi zamijenila pripremne utakmice.
top, pa do neku godinu je jos vazio gol u gostima (najgluplje pravilo svih vremena) mozda ce se opet krenuti pratiti... ove nacionalne lige nemaju smisla, svaki put su isti timovi na vrhu to je cinjenica mozda je par novih klubova niklo u zadnjih 15 godina i to radi arabian money... Bundesliga recimo pa to je bruka od lige, engleska liga (jedino to nekad pratim) svaki put istih 4 citav moj zivot sa dodatkom man city-a... spanija ili je barca ili real upadne nekad atletiko.. francuska lol...
Eto Super lige
Sranje. Evroliga je postala smeće kada su ukinute grupe, tako će biti i sa LŠ. Zamisliš samo da ćeš gledati još par istih utakmica koje ionako gledaš 15 godina. Grupe imaju svoju draž, tri nastavljaju takmičenje, sve se gleda i važno je. Neću to ni gledati vjrv.
odlican sistem, neki fazon superlige ali bit ce i manjih ekipa. sto da ne .
Dobra format sa final 4 pun pogodak posto ce biti manje kalkulisanja u polufinalui
Daj nam arapa, daj nam arapa, daj nam arapske PARE. Mrš.
Jesu vise dosadni, dobro je kako jeste smanjit na 24 ekipe i super bi bilo.
a sto ne bi ligu prvaka igrali samo prvaci svih evropskih drzava, tako bi i samo ligasko takmicenje postalo uveliko kompetetivnije. i kad se svi plasiraju udri random org pa ko s kim zapadne do kraja.
pa proslo finale i a vjerovatno i ovogodisnje su dovoljni da ti odgovore na pitanje
Jako interesantna bi to bila ukakmica - Liverpool vs. Žnjinjski 12:0
Super liga je bolji format, ovi sad samo prepisuju... UEFA MAFIA !
Desiće se da 5 kola prije kraja otpale ekipe igraju prijateljske tekme bez značaja
BOOORING
Nije loš novi format.Posebno final 4 će biti interesantno.