Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
barbarez?
to se i ja pitam
I Ibrahimovic
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Avdijaaaa Vrsajevicuuuu ti si nas najbolji igrac, nemoj da te zavaraju ove lazi... ZIVIO TI NAMA AVDIJAAA !
uz avdiju smo... on ce biti za 10- ak godina ovako u novinama.
I osvojit ce sva moguca prvenstva abd
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
no Avdija no fun
Zna li neko nešto više šta je s barbarezom zašto ga nikako ne viđamo da nešto komentariše o reprezentaciji. Barbarez je legenda reprezentacije.
A Barbarez, Pjanić, Baljić ?
PJANIĆ TI JE 2.
Salihamidžić je muha bez glave bio. Rahimić je čangalasti djedica. Bolić 4-ta klasa fudbalera. Džeko kloc. Spahić agresivan i hoće da igra fudbal, ali ne zna. Begović, dobar golman. Pjanić, prosječan veznjak. Ibišević, malo veći kloc od pomenutog kloca. Misimović, Mr.Puž. A Hibić, Konjić i ostale zajebancije. To je za nadrealiste.
armin hodžić
slobo milisevic ? Tidjmann?
kako vas nije stid klixovci ovakve lazi da prenosite? KAKO VAS VISE NIJE STID? Sta je sa Barbarezom, Susicem, Hasetom, Skijom i mnogim drugima koji zasluzuju biti na ovom spisku.j*bo vas britanske novine u stau vise. ima li ikakva anketa da vi napravite, ima li ista da uradite po pitanju bilo cega nego prenosite sve sa Anadolije i raznih drugih portala. stidite se.
Ako mislis na Svena to je žalosno, a ako misliš na onog amidžu mu telku, on nije nikada igrao za BIH. Barbarez ovdje fali.
Debilu, ovakve informacije se i prenose, jer je raji interesantno sta stranci pisu.
Smijesna lista
barbarez,baljic ?
jedini igrači koje sam poštovao iz bosanske repke su hasan salihamidzic,saša papac i elvir bolić, a danas mi se jedino sviđa pjanić,momak je igrač samo takav.
Edhem Bičakčić?
RATKO MLADIC br.1
Mušan Topalović
u Hagu za tarlahanje sa kolegama, samo prvo da promjeni pampers :))))
Ne znam sto toliko dizu ovog Spahica. Nikad mi on nije bio neki igrac, jednostavno veliki pacer. Ono sto je uradio protiv Francuske je za rubriku "Najvece gluposti stoljeca".
sto serete protiv avdije, momak je igracina za ove nase manekene, momak s velikim srcem ali s malo manje talenta, tako da ne pricajte gluposti!!
Barbareza nema??? Ma ovi Englezi pojma nemaju.