Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Clanak je pisao krajnje neinformiran novinar, navijaci torpeda su itekako zadovoljni jer su osvojili titulu na malonogometnom turniru nakon pet godina bez trofeja.
@Dimitrijevići Već sam većini mojih učenika sa Grbavice dao raspust, ovi danas što se javljaju došli su me moliti da im poklonim dvice jer njihova inteligencija to ne može da zaradi!!!!! Vidjeću šta da uradim sa njima, ponajviše mi je žao ovog p.i.p.a momak se trudi da nas zabavi toliko duga, al nemaj taj kapacitet u glavi! On i ovi ostali nisu još svijesni rekorda njihovog klubića, koje ovaj put neću navoditi, jer je mene stid to više spominjati u ovom polugodištu. Što se tiče saopćenja - potpisujem sve navedeno!!!!!!!!!!! Svaka čast Udruženjima na njihovom čestitom i iskrenom radu, a našem voljenom i najvećem klubu u BiH želim sve najbolje u novoj 2012. godini!!!!!!!!!
sjever je cemer
@bolo Da, jednu titulu osnovani ste 1921. godine i do 1998. godine ste osvojili, pazi ovaj rekord jednu (1) titulu u 77 godina postojanja! Reci ako griješim, ja imam taj podatak!!!!!!!!
@bolo Vidim ko čita. Tvoj komentar potvrđuje da si u životu možda pročitao samo bajku Snjeguljica i sedam patuljaka i vjerujem da je još nisi sa svojom inteligencijom shvatio. Najveći klub po čemu? Ako krenemo od historije, tu nam niste ni do koljena. Tupko, nemoj mi prčati samo o nekakvim titulama koje ste osvojili na ovim BH livadama. Ako se gledaju titule osvojene u ovim nenormalnim uslovima onda je i KK Široki najtrofejniji, a znamo šta znači ime KK Široki, a šta KK Bosna! Nije da vas poredim sa KK Širokim, nego poredim te titule o kojima vi ispirate ovaj portal. Druga je priča da za 90 godina postojanja imate 5 titula, a mi za 65 god. 4, pa ti sad procijeni (ako si u stanju), ko češće u svojoj historiji osvaja titule. Ne bih da nabrajam više vaše slavne rekorde koje neprikosnoveno držite, tako da ja tebi savjetujem da isčitaš malo bolje neke stvari o pomenutim klubovima, pa da onda sjedneš za računar!!!!!
ma sine dragi,ti si glup k\'o ku?ac :/... nemamo mi sta raspravljati sa takvim levatima,ipak smo mi malo iznad tog nivoa...i uzmi malo pa pregledaj te titule,da te ja ne ucim... i otidji kod psihijatra,jer ocigledno nisi bas fino sastavio :D. mozda jedna titula ako gledamo od kad si ti poceo pratiti fudbal, sigurno si do juce igrao gume sa curicama iz komisluka... tj. medama,jer da si malo civilizovan,znao bi malo vise o najvecem klubu u BiH. nego si se vjerovatno prije 2 godine spustio iz šume u grad,pa poceo pratiti fudbal...i naravno tad je ŽELJO osvojio titulu,pa ti mislis da je to sve...ccc :D.a usput,sve i da jeste tako,samo tu brojku kad kazes,treba da ustanes,jer vi tad niste ni postojali,a mi smo vec uveliko igrali... procitaj malo sine sta,nije na odmet ;)
zar nismo rekli sm rdljivi zenicani da se ne mjesaju,ovo je između nas i pitara,vi u svojoj se lendri uređujte
@tito i čabalaba Vi ste totalno zalutali! Ja samo ne znam kada smo takvi kakve nas vi predstavljate zašto onda VISITE nad našim tekstovima? Ne logično zar ne? Kao drugo, kod nas u klubu vlada demokratija i svako smije da iznese svoj stav, za razliku od vas gdje od brke ne smijete da zucnete ni vi nadri navijači ni jadni igrači. Samo polahko stavri dolaze na svoje mjesto! Kada je Zeba u pitanju, mogu samo reči da vrijedi sigurno bi otišao negdje, a s obzirom da nema ponuda onda može nastaviti igrati po ovim BH livadama i uz pomoć tate u Komitetu izboriti Evropu, samo se onda u vaše ime bojim da ne oborite vlastiti rekord koji drži vaš brko sa vašim klubićem-neću da spominjem taj rekord. Saberite se već jednom i prestanite pisati o \"veličini\"vašeg kluba. Sama činjenica da ste za 77 godina osvojili jednu titulu obara sve vaše navode!!!!!!
kao prvo,vi nikad niste klub koji ce moci da dostigne nivo za evropsku igru,niste nikad to ni bili...drugo,sa takvim navijacima,koji su prvi jedino po pravljenju nekakvih belaja,pokazujete kolike ste seljacine zapravo...hvalite Škoru,koji nije 2 godine igrao,i za vas je on igracina...sam Zeba i Smajić vrijede koliko vasa cijela ekipa...i Zeba opet nece da ide,jer zna da sa Željom moze osvojiti sve, i da cemo aBd sljedece godine u grupnu fazu...a vama nek se vrati jos Husref,koji isto kao i Škoro,dodju kad im zafali para,i onda kazu \"kako ih nostalgija puca\"...aha,aha... ŽELJEZNIČAR J.E.B.E SARAJEVO, MANIJACI J.E.B.U HORDE ZLA, CIJELI ŽIVOT J.E.B.A.N.I STE SAMO, I KAO KLUB I KAO SKUPINA... Željo do groba,života mi moga...
robijasi kakanj
Pozicija i opozicija . sve u jednom , zapravo 4 čovjeka , sami sebe hvale, sami sebe smjenjuju i postavljaju ;) ;) SDA demokratija ;)
DOCI CE Halaim da iz tebe molitvom izbije tyoj crnjak,depresivnost,zlobu i komplekse,ima posla ali Halaim to moze
sarajevo je pola drzave deb ilu
Glavne su mi pitice kada nekome govore o kompleksima, a ne vide da se cijela BiH šprda s njima. :-) Dok se ne vrati mutevelija Halaim nema vam napretka.
nema reda u klubu nema rezultata.... privatizacija je jedino rijesenje.....kad neko ulaze svoj novac nema zajbeancije tad ce doc rezultati a ovako cemo slavit prolaz u drugo pretkolo itd
Zar nije sadašnji predsjednik FKS-a i postavljen preko ove dvije grupe gradjana, borddo prijatelji prije svega ?? Šta sad nije u redu?? ;) O kojoj gradskoj raji pričamo??? Hahaha , smješno
Svaki navijač Sarajeva kojeg bar ja poznajem su veoma pametni ljudi koji završavaju fakultete a od dvadesetak Selje sa Šugavice možda jedan da nije papak i koji ima fakultet .Jadni ste i nikad nečete imati ovakav klub zato ga dudlajte majmuni ljubomorni !