Džeko i Miske na meti
0
Sportski direktor Chelseaja bio u Zenici
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Chelsea će uzeti Džeku kao što su kupili Nemanju Matića ili onog malog hrvatskog golmana Delaća.Znači igraće za matični klub do prestanka kazne a onda ide odmah u prvi tim Chelsea.Taman dok Drogba i Anelka budu u godinama da ne mogu više igrati punim intenzitetom.
@guzman Dapace, gledao sam sve utakmice nase reprezentacije i ne samo nogometne, nego i kosarkaske, i sve ostale. Nervira me ova euforija nepotrebna. Dok su nasi kosarkasi bili vec na 5 evropskih prvenstava nasa nogometna nije ni na jedno ni primirisala. I gledaj malo pazljivije, Djeko ne moze prediblat ni banderu
@skaut tvoj komentar nam pokazuje da nisi pogledao nijednu tekmu dzeke ili mozda jesi jednu slucajno u kojoj nije bas zablistao jer djeko rastura s loptom il bez nje jer uvjek vuce na sebe odbrambene igrace sto otvara prostora njegovim saigracima
Dzeko bez Misimovica ne vrijedi nis. Ako ce ga uzet u paketu onda mozda hajruje. Niti zna primit loptu, \"dribla\" pravolinijski, ne zna dodati cist pas, brzina s loptom 0 km, bez lopte 0,5 km. Ali zato, i na moje veliko veselje, zna se postavit i ako ga pogodis loptom u glavu, dat ce gol. Zato ga je bolje kupiti u paketu sa Misimovicem.
Abramovicev nije Abramovicov, dobra je meni gramatiga samo me ubi brzina. :P:P
Smirite se ljudi sad je mene cika Abramovic zvao i potvrdio je da su skauti biliu Zenici.Gledaju Dzeku i veli mi taman kad Drogba odsvira svoje za jedno 2-3 godine dzeko ce da vodi chelsea.A godinu ce negdje na taljenje jos malo da nabije misice i onda u Chelsea.Nece da kaze za kolko para kaze gospoda ne prica o cijeni.Eto tako budite mirni sad.I kaze zao mu da ovakav talenat propadne u Milanu. Idemo Dzeko kralju !!!
@JAO BOZE, sta se pravis pametan, sa-x prenose da je bio u Zenici sto je istina.
Alex brazilski odbranbeni fudbaler je kupljen od Čelzia 2004. godine, a zaigrao je tek 2007. dakle bio je na posudbi 3 godine u PSV-u. Možda se tako nešto desi i sa Edinom, da ga kupe i preuzmu 2011.
Nije Dzeki 39 godina pa da ce igrati jos godinu i da nemogu da ga kupe..pravi klubovi prate igrace i po nekoliko godina pa ga uzmu onda...ko kaze da mora iz Wolfsburga u Chelsea...moze prvo u Juventus pa u 30. godini u Chelsea. A sto nevolim kad laici nesto komentarisu.
koliko ja znam gledao je dzeku i ibisevica, al sa obzirom da ne mogu dovoditi nikoga godinu dana informacija je svakako bezveze
majketi vam je li neko rekao da ce dzeko ili neko vec otici u chelsi ili da je covjek gledao gore navedene
Da hoce nas dijamant otici u neki jaci klub, ne govorim ja to zbog zelenog dresa Wolfsburga, meni to vise ne smeta, gosp. Ciro nas je ujedinio i sad sam i ja drgaciji. BOSNA BOSNA
Kupuju ga 1.7.2010. - ostaje posudjen u wolfsburgu do 01.01.2011. i onda stize u london.
A sta bi Slavuj rekoa na aaa
Pa kako ce ga kupiti chelsea na kraju sezone kad nemoze dovest igrace 1 godinu? oO btw. Dobra vijest :)