Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poklon kvota 7
Sarajevo sretno sa Borusijom, svi su uz vas u cetvrtak!
ljudi sta vam je samo je Velež u vakat mogao pobijediti borusiju ito onu iz Dortmunda. SAD je na Sarajevu da dokaze suprotno. ali Sarajevo nema igrace
ali Sarajevo nema igraće koje je Velež imao: tuce,Predrag Jurić, kajtaz , karabeg,Šišić, djurasovic, Goran Jurić,Petranović Vukašin, Gudelj, još mi faledva, davno je to bilo,kad se sjetim!
U kost ovim svabama, oni opste nisu u formi!
Vratiću se za 2 sata da pročitam tonu komentara koji su rezultat kompleksa. Plavi, bujrum na Koševo neutralno, ne igra svaki dan klub iz Bundeslige u Bosni. Ništa Želji ne može pomoći ako Sarajevo primi petardu, a vi se budete naslađivali.
hvala na pozivu i svaka cast na komentaru,daj da podrzimo makar jedan klub iz Bosne da nesto napravi kad vec ima prliku,bilo bi i u obrnutom slucaju isto tj. da Zeljo stoji na zadnjoj prepreci..vidimo se na istoku..sretno Saraj'vu
Samo nek se diže koeficijent lige :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)