Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VELIKI COVJEK, GOSPODIN, I PATRIOTA! PRAVI NASLJEDNIK "BARBE"! HVALA TI EMIRE
barbina skola mora dati "barba" rezultat
Emir je poseban čovjekpatako i fudbaler.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ima Ervin Bicakcic, nasljednik Spahe. On i Spaha dva pit bull-a .. dok nekom nogu ne otkinu nece se okaniti. 1,35 i na jednog i na drugog da ce nekome noge polomiti na svjetskom :-) Al vas volim obojicu samo zato sto ste takvi :-)
JEDAN JEDINI SPAHAAAAAAAAAAA.
ZAŠTO SPAHA NISI VJEČAN !!??
Z A Š T O S P A H A N I S I V J E Č A N ! ! ! ? ? ?
poz pogledajte kriminalca i lopova
Sir Sir Spaha
papak
caca ti je papak
pa zanamo da si teski papak ... netrebas govoriti
Od svih kapitena covjek kojem se divim, Barba je bio odlican covjek da ko ne pomisli da nesto protiv tog velikana govorim, ali Emir je nekako bas ono ''nesto'', mangup, temperamentan, borben ko lav za njega nema izgubljene lopte.Ne da na sebe, ne da na saigrace, sjetite se ''A sto volim kad Spaha šamara, Marina jos zaboli vilica kad se sjeti utakmice BiH - Njemacka'', covjek koji ima karakter, mangupski stav, i ponos, svi njegove geste od đenaze Ljuti krajišnika pa na dalje da se ne nabraja.Pravi kapetan odbrane i covjek kojem bi povjerio zivot da moram jer znam da taj nikog nikad nije iznevjerio.
Šta ti je kapetan odbrane. Mani se ustašoidnih riječi
Šta ti je kapetan odbrane. Mani se ustašoidnih riječi
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
klix je malo pogrijesio u prevodu... tamo pise da ima jos takvih igraca u njemackoj (oni ih opisuju kao zvijezde u sjenci)
Sve je tačno, osim da ima jake živce
Svaka mu dala !!! em lijep , em pametan bez njega ne vrijedimo ni 50%
https://www.facebook.com/Dresovizaraju Kompleti po 50 KM , vrhunski dresovi svih klubova !! Pogledajte !!!!
Lijepi :D
jedina mana Spahica ja sto nije mlađi i što nema adekvatnu zamjenu pa dok jedan igra drugi nek odmara :-) . O Spaha ne daj nam Boze bez tebe igrati na SP.kad bi se poceli sudarati Šunjić i Vršajević onako zbunjeno kako samo oni znaju!
volab da se ozenis samnom rodlab ti puno djece svib bidanli fudbaleri
Pored toga što je vrhunski fodbaler, Spaha je prije svega LJUDINA! Full recpect Spaha!