Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odvede njega Abdulah Ibrakovic u Austriski Kapfenberg da se kali u drugoligasu.
Drago mi je sto je igrao u Zelji,bio sam sretan zbog njegovog dolaska medutim zaista nije puno toga pokazao,defanzivno zna igrati,medutim prema naprijed nema nikakve kreacije u igri ni pasa ni suta i dosta mi je spor bio,nek je sretno Zahi u nastavku njegove karijere u svakom slucaju.
Nakon spektakularnih najva kao i njegovih izjava na predstavljanju kao "zvucnog" pojacanja nije opravdao taj epitet i samil time odigrao izvan prosjeka. Tako da odluku smartam ispravanim !
Samim** Ispod ** Smatram**
prevara od igraca! da vidimo koji ce se to slijedeci klub zayebati sa njim..
sta vam je ko god se za zenu sveze u fudbalu karijera mu ode dole
Počeo raspad sistema...
sto ode zaha pa pojaca strumfove.dobri su raduju se kad im igrac dodje a jos vise se raduju kad odlazi.stvarno su strumfovi 😉😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😉😂😉😉😂😉😂😂😉😂😉
@dadox70 Hahaha!! Fakat. Čudna sorta teletabisa je to.
Prop'o k'o kauč.
Ne znam samo zašto Bekrića ostaviše? Pogotovo sada kada je Kostić rekao da će igrati sa dva napadača. Za Bekrića nema mjesta, on nije napadač! Glupost je da igrač sa velikim primanjima sjedi na klupi. Neka zovu Kineze i vide da li su još zainteresovani.
Odličan potez uprave! Kada već nije zadovoljio onda nema smisla držati igrača sa ogromnom platom (za naše uslove) u klubu. SRETNO!
Pametno od.uprave nije nista pokazao
Stigo kao pojacanje i otiso kao pojacanje..
Znaci, Zeljo se pojacao...
Eto potpisao vam je Salihovic ala Lazic hahaha
Je li mu ovo menadžer sin od Faruka Balijagica.
ja davno rekao ovaj momak je truba za fudbal joj kad se samo sjetim one tekme protiv mexica i njegovog odbrambenog poteza😂😂😂😂😂😂
nije nam vala ni trebao..