Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije bio ofsajd protiv Nigerije!
Nije bio ofsajd ni protiv Urugvaja 1934
sve je otišlo u Honduras :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koji je Faktor Casillas u ovoj prici ?
салаху акбаааар, салаху акбаааар!!! ТНТ, ТНТ, ТНТ...
world cup.. sibirija
Dze su pet shop boysi
Lijepe zene.
Ljudi zna li neko jel se dovi u džamiji Kralja Fahda za pobjedu SA ?
SARAJEVO ŠAMPION
jelll igraaaa ćiroooo
Otkud vi znate da je Messiju i Cristianu ovo zadnje prvenstvo? Molim vas objasnite mi.
MIRSAD HADŽIKADIĆ I SENAD ŠEPIĆ
E cuj oprostaj Ronalda i Messija, pa nije im 40 godina, mogu oni jos doprinijeti fudbalu, pa nemaju rak pankreasa obojica
Garantujem da bi mi ove obje ekipe dobili. Ili su toliko loši ili je meni poslije lige šampiona ovo trećerazredni fudbal (posebno ovi Arapi). Hajd vidjećemo kad dođu velesile kako izgleda.
joj Rusa bruke, igrač im leži oni ne prekidaju igru
Ah jest lijepo gledat a ne placat ptetplatu....
Ova Arabija u rangu Vrbanjuše. Doduše nisu ni Rusi nešto spešl.
Oooooo arapi iz Federacije .... Evo vam ga zemljaci gube !
@Geran1 A ja se smijem tebi :)
@Geran1 Da vidimo šta bi neki Rus iz publike rekao na tu tvoju tvrdnju: http://www.telegraf.tv/rusija-2018/12145-brat-iz-rusije-se-odusevio-kad-je-cuo-da-smo-srbi I da, što je tako strašno imati turske gene? Tebi su Turci religiju donjeli pa ti se ne smije niko. Turci su sila moj brate - otiđi nekada u Stambol, u Ankaru! Vidi svijeta malo, što ti Turci nekada valjaju, nekada ne! Neki kompleks....!?