Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ibrakadabra je medju top 10 fudbalera danasnjice htjeli mi to priznati ili ne
Ibra je NO1
sta stevise dosadni sa ovim Zlatanom imal dana da ne udem na klix kad ono on.Pa covjek je Svedan nikad u zivotu nije progovorio Bosanski i zaboli ga ona stvar za nama a vi ga didete u zvijezde. Pisite o Pjanicu,Lulicu,Misimovicu itd o Bosancima i Hercegovcima koji to javno kazu a ne o nekim tamo Svedanima
nije ni bale , ni ronaldo ni messi bosanski nikad progovorio pa ih opet stavljaju 5x na dan
Sta imas protiv mene, jel mangupe na klix-u??
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Veliki je ovo igrac!!!
Pokazao je svoje vijestine isto tako malom Hajrudinu.... Koliko je covijek ili necovijek....
samo jedno pitanje za sve miseve(sami ce se prepoznati) kada ste se prvi put sjetili ili culi za bolesnog djecaka? nisam drugacuije ni ocekivao. jadni ste. brinete se za drugogog a niste spremni da se porezete ni po 1 km. gnjide.
KAMEN: " Hajrudine, jesi li imao ovih dana posjetu?" HAJRUDIN: " ma ocekivao sam Gaetana, da mi donese čokoladu, Jasmina-93 sa igrackom nekom, pa onda Dijasporaa sa nekoliko žutih i dozrijelih banana, pa i Ferhadiju Vrbas sa svojim lijepim osmijehom, i Yullu, i AnteToniPandžaMo-a, i Drake-a, i Strongman-a, i Aperkat-a, i DonAdu, i Thinker-a..... i mnoge druge, ali ne dodjoše CIGANI,....CIGANSKI. Ali ja to razumijem. Imaju ljudi drugog posla"................
KAMEN: " I ja sam želio mnogo toga (Gerd Miler, Johan Krojf, Rivelinjo, Džajic...). Što se ostvarilo, i nije nešto za pamtiti. Danas želim da budu kažnjeni oni što nas razboliše. A isto tako da budu kažnjeni i oni koji su dozvolili da nas razbole"!!!!
Kako bilo sa bilo,drag mi je i volim čitati o njemu.Može on igrati za Švede,al' krv je krv i u svemu onom što on radi prepoznajem čistog Bosanca.
Zlatan je ZLAAAAAAAAATAAAAAAAAAAANNNNNN, ma šta ZLATAN, on je najvrijedniji dragulj!
denzel, ako ti bas smeta sto otvaras post ? ako mi se ne svidaj clanak necu ga ni otvoriti, ima nas koji rado citaju o Ibrahimovicu ! tako da, bezveze siris negativnu energiju.. pozz
Frajer je i Betmen i Mandrak a i Fantom zajedno!
jest odvratan , isti imbecil
Popišam mu se ja na sve i jedan. Serem mu se na njegov pojas. Može ga si gurnut...
jedan od najboljih koji je ikada krocio na zelene terene...
Ibra je definitifno top napadać a bogami i igrać al ohladite sa komentarima tipa , prno ili prnuo u gaće , letio , jebao , tukao , makazice ,jer svaki fudbaler koji zna dati gool , zna i sve ostalo jer to je mnogo lakše ućiniti nego dati goooll.
To je jedino sto znate?????? Ne znam jel ljubomora ili papanluk!
glupi klixovi novinari ovo ako su taekwondo potezi mislim da i ja znam taekwondo iako nikad nisam trenirao :)
idol si nacije onda !
Forsirate ga, iako znate da nam je pao u očima zbog toga što nije došao posjetiti Hajrudina.Ne znam zbog čega toliko vijesti o njemu.