Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva golcina Vardija :O
englezi puno bolji,imaju dobar talentovan mlad tim,al moraju bolji bit u završnici ,švabe ne treba nikad otpisivat al činjenica da su večeras u timu samo 2igrača bajerna u prvoj postavi je problem,teško će uzet euro
zcat ce re mesa za savjetnika samo polako ..
@skenderija0 stigla je ponuda,razmišljam
Koja je masina ovaj Vardy :D
Vardy opet dao gol.kazu uvijek kad da gol umre neko poznat u svijetu.
Nije Vardy nego Aaron Ramsey
Pozivam te na moj blog http://zaradjujnovaconline.blogspot.ba/ gdje se možeš informisati o jedina dva pouzdana, provjerena, načina zarade kojim se bave mnogobrojni ljudi sa Balkana i iz cijelog svijeta. Ovo radim jer firme za koje radim me nagrađuju za dovođenje novih članova. Pridruži se mom timu koji je tu da ti pomogne na putu ka uspjehu. Dobrodošao!
Sta im vrijedi kad Engleska nece proci 1/4 na EP...a Svabe ce doci izdominirati i otici..samo Francuska ih moze zaustaviti..
picoka
idu dva zeca i jedan se vrati nazad
dobro razmisli haha
ove zvezde granda veze nemaju
ahaaaaaAaaaf
imal ko jekoderma
bas jesili
jel to svi spavate haha
evo mi ne da klix da komentarisem kazu sa se malo odmorim . a ja tek usto djecem
Jeste prijateljska, ali je ravno senzaciji, englezi na reprezentatvnom nivou su uvek bili tarabe, jedino su osvojili svetsko prvenstvo davnih 60ih cini mi se i dve bronze na EP. Ostalo nije vredno pomena.
ok