{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Specijalci nadziru prodaju ulaznica u Zenici

6.3.2013. u 11:30
6.3.2013. u 12:44
183
56
Specijalci nadziru prodaju ulaznica u Zenici
183
U Zenici je danas oko 9:15 počela prodaja ulaznica za meč između Bosne i Hercegovine i Grčke, koji je na rasporedu 22. marta.
Više stotina Zeničana noć je provelo pod vedrim nebom, a velikim ovacijama su dočekali radnice Centrotransa u Zenici, mada je bilo i onih koji su negodovali zbog njihovog kašnjenja. Pripadnici policije zasad drže stvari pod kontrolom i nisu zabilježeni nikakvi incidenti, ali su im u pomoć, preventivno, pritekli i specijalci.

Navijači koji su noć proveli pred poslovnicom Centrotransa prednost u kupovini ulaznica dali su osobama sa invaliditetom. Prvi koji je kupio kartu u Zenici je 52-godišnji Mehrudin Beganović, koji je pred poslovnicu Centotransa u Zenici došao jučer u 15 sati.

"Eto, uspio sam kupiti kartu i zadovoljan sam cijenom po kojoj sam je kupio, s obzirom na to da sam prošle godine kartu platio više od 100 KM kod švercera", kazao je Beganović te dodao da vjeruje u pobjedu naših Zmajeva.

Međutim, bilo je i nezadovoljnih kupaca karata, koji su bili ogorčeni zbog ponašanja radnica Centotransa u Zenici, koje su kasnile.

"Čekamo čitavu noć i oni kasne i prodaju karte osiguranju koje je došlo uz njih, a ja čitavu noć čekam, sramota", kazao je jedan od nezadovoljnih navijača, koji je noć proveo ispred poslovnice Centrotransa u Zenici.

Mnogi su izrazili i nezadovoljstvo prodajom ulaznica, ističući da je 6.000 ulaznica premalo za utakmicu kao što je Bosna i Hercegovina - Grčka.

Zbog velike gužve u redu za karte morala je intervenirati i Hitna pomoć, jer je pozlilo nekolicini navijača. To i ne čudi budući da u redu među navijačima ima i ljudi od 80 godina.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Ko će osvojiti Evropsko prvenstvo u rukometu
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: