Zahtjevaju kolektivni ugovor
0
Španski nogometaši u štrajku prva dva kola
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ovo če se od sad pa u buduče non stop dešavati pošto gospoda fudbaleri imaju skromna primanja koja običan čovjek ni za tri života ne bi zaradio! I nek sve i propadne!
Messi strajkuje gladju, a Ronaldo apstinira od sexa tokom strajka
los blancos se provoz\'o :)
Sta je to banktor???
osmi
Izgleda neka epidemija ovakvog ponasanja....NBA u Lockoutu....kosarkasi, fudbaleri.....i to je sramotno koliko puno zaradjuju, al nikad dosta... Zive ko begovi, a sta znaju? Sutat loptu? I to je to, to je njihovo ljudsko dostignuce? Masa ih ni osnovnu skolu nema.... Eeee kako bi ja to posuto nogama, sta neces da igras? Ne moras, MRS! Nema plate!!! Idi sad radi ko posten narod, pa zaradi, pa ces bit sretan s ovim sto imas i s cime te Bog nagradio...
Vala, brat bratu, malo je ono sto imaju... Treba ih osigurat da primaju milione i kad klub propadne, normalno, jer su doprinjeli covjecanstvu na svaki moguci nacin u svakom mogucem aspektu.
Al ce sve da ode u 3 PM za koju godinu.
Bas mi je zao siroti,jadnici- c i j e n a t o r.ba
normala svaka cast sve neka propadne dosta mi je gledati kako neškolovani primitivci postavljaju neke kvazi standarde BEZ OVAKIH TROŠKOVA NEPOTREBNIH NE BI NI BILO EKONOMSKIH KRIZA