Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bih se slozio s novinarom. Ja ovdje nigdje nisam vidio nokaut i sl. Ovo je bilo klasicno "lešenje". Olešio ga je od batina.
Ko se nije ulično bio misli ovo je lahko. Ovo je pravi borac. Ovaj sto je slabiji morao je vec od prve kombinacije da odbije ali tu je izgubio hrabrost i onda se povukao. Znaci bitka u ilicnoj tuci se rjesava u prve tri sekunde.
@171... Kako pravi borac? Profesionalni bokser koji trenira 5 sati na dan našao amatera da se praksa. Nula borac.
Smotao ga ko tepih za pranje. Nek je.
Što ga namlati 🤣🤣
Ja kako vidim lik se povlači nazad a ovaj cvrko od boksera ga je napao bez potrebe jer su već druga dva muškarca zaštitila ženu. Sad će dobiti tužbu i morati platiti ogromnu oštetu jer ga ovaj klošar niti jednom nije udario, dok žena neće tužiti ovog klošara.
Haha ruke ti se pozlatile! 💪
Tehnika nula bodova, razmahao se koda vesla. Garda nema nikako, sreća njegova pa ovaj lik ne uzvraća. Molim Iron Puki da se javi za mišljenje.
Ovo je recept za svakog nasilnika. Tek kada njegova rebra i tikva popucaju,kada 3 mjeseca ne bude mogao da se ispravi,onda ce razmisliti da li ce opet nekoga napasti a posebno zenu. Bez milosti za ovakvu gamad.
Sucker punch "profesionalca", prvo pružio ruku ko daj nemoj ba i onda iznenada zadao udarac. Ko sto rade na mjerenjima iznenada udare i slome vilicu protivniku. Takav udarac onesposobi čovjeka odmah nema potrebe za jos 30 udaraca.
Kakav nokaut? nidje veze. Profesionalac uputio 200 udaraca kauc krompiru koji se nije ni ukljucio u fajt. Ne znam jel mu sta i uradio. Ako ga je udaro u lobanju ima da mu oteknu sake.
Prvi se iživljavo na ženi a drugi na prvom. Dva vola sa manjkom vijuga.
Dakle par se posvađao u prvom redu a imaju i dijete. Ne vidi se da je taj udario ženu. Imaju još 2 muškarca dole koji očito kontrolišu situaciju. I onda uvježbani bokser silazi da pokaže svoju vještinu. I PRVI iznenada I mučki udara tog čovjeka (kakav god da je) i onda ga nakon što je na zemlji i ne brani se, udara svom snagom još 20 puta uključivo koljenom. Očita zloupotreba vještine[ koju smije koristiti samo u ringu.
Dakle ovo je za tužbe od milion dolara (posebno jer je lik profesionalni bokser). Da ne pominjem da je mlatio lika pred njegovim djetetom, da ne pominjem prekomjernu silu (jer sve je bilo gotovo nakon 2 udarca a zadao je još 18) . Oduzeti mu sve titule jer baca ljagu na boks kao plemenitu vještinu. Nije on sišao da zaštiti nikakvu ženu nego da pokaže publici svoju vještinu.
Tako je, profesionalci ne pokazuju emocije, pogotovo ovako i kao gledalo ga djete koje još plače, pa sigurno je djetetu lakše poslje ovoga. Nasilnici obojica. I puno se razmahao za "profesionalca".
Izbio pasjaluk iz njeg 😏
Prebio ga ali nijednom ga nije strefio u glavu jer bi ga tesko osakatio ili mozda ubio. Pametno.
Kako covjek udara. Svaka cast.
Ko se nije ulično bio misli ovo je lahko. Ovo je pravi borac
Aferim,momcino
Joj što volim vidjeti kad sam popije batine onaj ko batinja ženu.