Komentari (471)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKVA UTAKMICA!!
Steta
šteta što nisu bili penali, valjda budu do kraja bar jednom
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Može se govoriti što god, ali ovo što Hrv radi sa 4,5 milijuna ljudi je čudo. Koliko samo Njemačka, Francuska ili Španjolska imaju stanovnika pa onda opet u Njemačkoj igraju turci i poljaci, a Fra i dalje iz svojih bivših afričkih kolonija dovlači fizički nadmoćnije igrače. Ima se tu još štošta pisati
Bosnjaka milion, pa se plasiraju na svjetsko.. Da nas je 4.5 miliona, svake godine bi osvajali prvenstva
Kakav smo mi mentalitet, više se radujemo tuđem neuspjehu, nego vlastitom uspjehu...
Oprostite te Bosnjaci sto su debilcine vodile HVO i cinile zlocine, samo da znate da nismo svi takvi. Molim oprost.
BRAVO za Spance !!!
Bravo Eapana.Hajmo kockice i adz kucama.
pozdrav za tzv komsije🖐
Dobra utakmica, Spanci kod 3-1 mislili da je gotovo pa stali i umalo ih kostalo. Modric ne na zalost sam nosio ekipu 80 minuta. Onaj Orsic je za Rebica Messi.
Bravo Španija
Nisu crni dresovi za Hrvatsku, šuhu im vezu.
LolaBaraba,..slušaj papak,uredno feštam,pijem mezim,uživam,moji su igrali i bar sam tri puta vrisnuo i skočio,a ti sada kad nemaš protiv koga navijati idi pod ploču,tu ti je mjesto,zaudaraš vonj mrtvački,..sav si jadan truo,mi očekujemo Svjetsko prvenstvo 100%,dok za neke ne znam da li će imati ekipu uopće,..IZNAD SVIH;HRVATSKA,..ZA HRVATSKU SPREMNI,..
Iskrena sućut za susjede europejce 🏴
Realno, Španci bolji za klasu. Igrali su koliko im je bilo potrebno. hrvatska je najsretnija repka, i na SP su došli do finala čistom srećom. Iole jača ekipa ih nabija ko kantu. Bravo za Španiju!
Upravo tako fufljo. Ko se imalo razumije u fudbal potvrditi će tvoje riječi.
u svom svom zanosu zbog ispadanja Hrvatske zabaoravljkaju da nisu uspjeli ući među 24 reprezentacije EU na prvenstvo,pa sam ta stvar govori od kuda tolike frustracije i mržnja,sav svoj neuspjeh i nesposobnost i frustracije radi toga istresaju na Hrvatima koji uredno odlaze na ta prvenstva i redovno donose medalje,..tuga,jad i čemer od GOMILE NESKLADA,..lijepo se je nečemu nadati i radovati,ali tražiti sreću u nečijoj nesreći je dno dna,..
Primi moju iskrenu sućut. ◼️
Zamisli tandema Dzeko - Seferovic.
Evo ja gledam reprizu,nemojte mi ništa govoriti nije još ništa gotovo ..Naprijed komsije
Razbili ih Španci
I pravo mi je drago što su ih razguzili.