Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naprijed turci oni pravi
@ svasta - Imamo jednu od najboljih gol razlika u Evropi: +10 (kao i Njemačka) Znači samo da se potrudimo da damo još toliko golova i da ne primimo previše :) i imaćemo poene + gol razliku ;)
@svasta: Ali prati situaciju,ako sve bude kako predvidjamo da bude nema sanse da budemo sa 21 bodom bez baraza...
I jos da napomenem... cak i ako budemo drugi nismo sigurni za baraz. Ukupno je 9 grupa, a 8 najboljih drugoplasiranih ide u baraz, znaci jedna reprez. otpada... tako da se ne radujete bas previse...
Ako budemo drugi, idemo u baraz, a tu nas cekaju Hrvatska/Ukrajina, Francuska/Srbija, Danska/Portugal/Svedska, Rusija... a tesko cemo to preskociti... al hajd vazno je nadati se ;)
pre svega cestitke na u svakom slucaju neocekivanoj pobjedi ali brate malo ga pretjeraste ako budete imali srece mozda mozete da budete drugi sada vam Spanija bjezi 6 bodova do kraja ciklusa moze samo da se poveca nikako da smanji u svakom slucaju srecno
VOLIM TE BOSNO!!!!
drugi ide u baraz !!! spanija ne moze nigdje izugubiti sem u turskojili kod nas.. i kad bi turska pobjedila, imi sve do kraja, u zadnjoj utakmici ne bi uspjeli pobjediti spaniju.. zato, neka pobjedi Spanija !!!! I nabijem sve do jednog koji je na sebi sinoc imao bilo sta tursko.. ja ne razumijem takve ljude... p.s. sorry ako su to turci koji studiraju u sarajevu, alne znam sta bi oni slavili !!!
pa najbolje je da... Spanci dobiju Turke... u Istanbulu... a ako mi dobijemo Belgiju u Zenici... imat cemo 12 poena... Spanija... 18... BiH 12... Turska... 8... Belgija... 7... To bi bilo savrseno... dobijemo Armeniju u gostima... i ako Tursku pobjedimo u Sarajevu... Bosna i Hercegovina bi bila siguran putnik u Juznoafricku republiku... a naravno nadamo se pobjedi i protiv Estonije... tako da bi nam posljednji mec... sa Spanijom... bio beznacajan... Go Go... Bosnia...
ARANI MOJI NIJE OVO NISTA, FORCA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
To Pique, to mi radi!
TO SE TRAŽI MAJSTORI IZ BiH RAZBILI SMO IH NAJJAČI SMO JOŠ AKO POBJEDIMO U ZENICI OVO OSTALO JE FORMALNOST MOŽEMO MI TO!!!!
yeeeeeeeee
Da,ali samo sve do kraja da pobjedujemo,Turska da dobije Spaniju u srijedu. . . Ma daj da Belgijance razbijemo opet . . Dobro je rekao jedan od komentatora na Hr Tv,nista cudno nije ,pogledajte samo Bundes ligu BosaNCI vode skoro glavnu rijec . . . Joj bez Ibisevica,Salihovica,Rahimica,......Misimovic je igracina,Dzeko takodje
Najbolje bi bilo da Spanija pobijedi, da mi mozemo ikako ici...inace, mi bi trebali pobijediti sve i jednu, a spanija da izgubi turskoj i kod nas; to ce se tesko dogoditi, a ako turska pobijedi onda ce biti pakla do kraja, ako izgube onda se mi mozemo malo i opustiti. Rajko svaka ti cast, prvi si iz RS-a da vidim da voli Bosnu! HVALA MAJSTORE!