Procjene velikih kladionica
0
Španija prvi favorit na Euru
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi ovo idioti prave, cuj engleska? Engleska koja se s loptom ne moze sastavit vec 40 godina i koja jos iz grupe na Španiju ili Italiju? Presmješno, ovo će biti dobro pred Euro kad izađu sve kvote pa odigrat da nece dalje od četvrt-finala ili cak ni iz grupa izaći.
Biće cener na Hrvatsku i branje 4 stoje na kraju.Dobivamo nizizemsku u finali 3-1 kranjčar olić srna
Euro 2012.g Skupina K(Kauč): 1. Slovenija 2. Srbija 3. BiH 4. Crna Gora
Otkad Rusima ovoliko šansi?
1. Njemačka 2. Španjolska (teže je braniti titulu) 3. Francuska (bude se iz mrtvih) 4. Portugal (strašna imena...sad ili nikad) 5. Italija (ako prođu skupinu bit će opasni) 5. Nizozemska (ujednačena po svim linijama) 6. Poljska (solidni ali domaćini su) 7. Engleska (tonu sve više ali nesmiju se otpisati) 8. Hrvatska (nepredvidivi, mogu svakoga pobjediti ali i izgubiti od svakoga) 9. ostali
Za koga će da navijaju ovi s 23%. Oni po običaju se nisu plasirali, a nije ni Turska.
naravno
kakva spanija njemacka je favorit ona osvaja........
njemackaaa :)
Kvota za Francusku 1000!
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sarajevo-x.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sarajevo-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sarajevo-x.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila.
i ova kvota od 3.25 ce i procii :D