Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fenomenalno i zasluženo sve čestitke Špancima! a gen.oc.id.aši.ma. u narandžastom: pu.ši.te. gaa
uhapšen ml.adic , oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee još samo 197689 srbi.cetni.ckih zlo.činaca i to je to.
:paznja zapad ima sve informacije, dokaze , snimke ... o agresiji na RBIH . znamo svi zašto to možda nikad nece objaviti. to je jasno ko dan al opt . ima Boga i mislim da ca sve izaci na vidjelo. doci ce se do ISTINE ABD.
a jeste dosadni sa srebrenicom, kakve veze ima sp i srebrenica
Vivaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Espanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (::
jedva na jade su postali prvaci provlacili se ko gliste kroz utakmice...nezasluzeno ako pogledamo druge timove...recimo Njemacku definitivno bolje igraju....a spancima cestitke ali nezasluzeno! UMRI PAUL TREBA TE NA MASINU ZA MLJEVENJ PROVUCI FRRRR
BRAVO POBJEDILI SU MUSLIMANI koji su nekada davno zivjeli u SPANIJI.. aovo su njihovi potomci koji ce preci na vjeru MUHAMEDOVU.. samo nek su smrdljvii srbi izgubili .. BOSNA4EVER
nabivat cu i...@ nabijem ja tebi sestru na kurrcinu.
nek su pobjedili te olandske drogerase. burekom protiv sirnice. spanija4ever
nabijem ti sve bogove na golu kurchinu!
sada nesto gledam, jos na nekim mjestima \"go\" mozda je \"go\" dozvoljeno, ali bijo i opsajd nije 100%... ljudi ovo citaju, pa ne znaju, pa pomisle tako treba, pa... ali nije bitno, SA-X je to.
Danas je nogomet porazen. Spanija nije zasluzila ni cetvrto mjesto. Sudije su upropastile neuporedivo bolji tim - Holandiju. Ovo je bruka i sramota. Spanski divljaci!
Prvo nije \"Go\" nego Gol, drugo, nije \"bijo\" nego bio, trece, nije \"opsajd\" nego ofsajd, i cetvrto ali ne i najmanje vazno, nije gol bio iz ofsajda, eno ti youtube pa vidi.
BAS STETA ZA HOLANDIJU SUPER SU IGRALI NIJEDNA IZGUBLJENA NA OVOM PRVENSTVU I DANAS IH DOBISE OVI P3DERI SPANSKI, ALI TO JE SPORT I GO JE BIJO IZ OPSAJDA.
DEUTSCHLAND JE IPAK MOJA EKIPA, EIN,ZWEI,EIN,ZWEI