Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu se javljali kada mu je prosle sezone 4-5x progledano kroz prste za namjerna saketanja protivnika. https://www.youtube.com/watch?v=ECsY3Vo5tLU https://www.youtube.com/watch?v=H3V5-prmUC4 https://www.youtube.com/watch?v=1AGmpuqMars https://www.youtube.com/watch?v=7KtAublERa8 Ostalo mozete i sami naci na YT. Da je bio kaznjavan za ovo prosle sezone, odigrao bi 10-ak utakmica maksimalno.
Nije ga trebao gurnuti i to je jedina greška koju je napravio pored slavlja gola i skidanja dresa. Drugi žuti je bio fakat smiješan.
Zaslužena kazna, nema šta, samo je ove navijačice farcelone se previše pale i one hoće da idređuju kazne, a niste Messici određivali za istu stvar, a nije bio kažnjen. Toliko o tome kome su sudije nalklonjene. Također vam penal dade i nedosudi Realu iako je bio kontakt nad Ronaldom dade bzz čovjeku crveni, jedva čekao, kao i sve ostale navijačice farcelonice. A što se kazne tiče, zaslužena
suspendovst cjelu ekipu reala
Trebo ti je ćaća suspendovat spermić iz kojeg si otpo.
Ne znam kako neko moze branit sudiju i opravdavat odluku spanaca nakon onakvog sudenja, pa dobro ga nije u grob poslo.
Nide veze, ko da ga je šakom odvalio, a i ko nebi poludio nakon onakvog sudenja.
@Netixba nije sporno skidanje dresa , nego sporan je prekrsaj, nije mozda bio penal, ali ako pogledas usporeni bilo je povlacenje i nije nikako trebao dobiti drugi zuti.
Nek ide više u penziju.
Da je za svako bacanje do sad dobio zute kartone pola karijere proveo bi na tribinama..ebo vas Ronaldo.Ima bolesnika ne mogu spavat zbog njegove kazne.
Da se kažnjavaju igrači Barce za to, samo bi Iniesta ostao u igri. Padavičari sve do jednog
Urazumice se kad hin Zinedin glavushom spuca! Ha ja, tako bi i Spaha!