Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
trebaš se prezivati Serati umjesto Spaleti. haj ne seri
maserati
@leteciodred prodao ga cim je dosao o cemu pricas ti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije ba on mislio na onog pjanica iz juventusa, vec na onog iz reprezentacije :)
Ova ti je dobra
promjeni dilera molim te.
roma juve tek u decembru...
aahhaaa..
kmee spaleti kmee
ne znam jesu li bolji al znam da Roma nece ni ove godine uzeti seriu a i ne samo ove, jos narednih 30
Prvo i prvo, ne mozes kruske sa jabukama da uporedjujes. Ako si imalo ozbiljan trener, to bi trebao da znas. Recimo Strootman i Nainggolan su potpuno drugaciji vezni igraci od Pjanica. Oni se jednostavno bolji u defanzivi, i ponekad korisniji za ekipu. Takve je puno lakse pronaci. Pjanic je kreativac, igrac koji moze da donese prevagu i odluci utakmicu, a takvih je puno manje. Manje pricaj, a vise radi. Pod jedan: sredi defanzivu. Primili ste 11 golova u 9 utakmica.
ko se ljuti uvalim mu kruti
Pjanić prošle sezone napravio 25 golova za Romu: 11 golova i 14 asistencija. Da vidimo ko će to uraditi ove sezone. (Po svemu sudeći, Džeko)
Čovjek samo istinu rekao, a to što su se ovi naši klocevi ufurali e to je druga priča
Hajd' ba dije vnago !
Ozbiljan trener, ovakvu izjavu nebi dao, pa sve da se radi o igracu koji je znatno losiji od ostalih a kamoli kad nije tako. Zato si i ostao mala ribica u Italiji.
moj golf 2 je bolji od tuđe šestice
A daj ba celo sad se stvatno provaljuhes , ako ti je muka sto je otiso ne motas lupat . Igro si ga svaku tekmu
ma ja. I Roma je bolji klub od Juventusa :-P
"strucnjak" spaletti