Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E vala me Dzeko nervira sa svojim ponasanjem, to nije normalno. Totti koji je ikona Rome nije ovo nikad napravio...... Jbg Dzeko, daj se spusti malo na zemlju.....
nek on misimovicu stope ljubi
@mariijuana Prije bih rekao da MIske njemu može stope ljubit. Džeko je imao uspjehe i mimo Volfsburga dok se za Misketa to ne može reći.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zaradio covjek pare, mrsko mu vise hodati, a kamo li ganjati loptu
@kradempoitaliji Jesi mozda cuo balkanski mentalitet? Porediti bilo koga sa Messijem i Ronaldom je smijesno. Dva ponajbolja fudbalera na svijetu u zadnjih 10 godina, vanserijski igraci u svakom pogledu, dok je Dzeko, ma koliko mi njega voljeli, cisti prosjek ako izuzmemo po dvije sezone iz Wolfsburga i Man City-a kada je bio klasa. I sto bi se povlacio kada hladno moze zaraditi jos koji milion? Ti bi, kao veliki moralista, to uradio?
Vrijeme je da Bosanci počnu razmišljati - kviz pitanje za sve vas: Je li za nas bolji Džeko koji za Romu ne daje golove ali za reprezentaciju redovno, ili Pjanić koji u Romi briljira a u reprezentaciji je čista nula?
pravda za dijamanta!!! jel mu to hvala sto je dao tri gola u seriji a za citavu sezonu? da ga izvode iz igre?? sramotaa..saigraci,navijaci,treneri,novine..svi su se udruzili protiv njega!!
opet je postigao u zivotu vise od svih vas ispod ...
@Stroj_4 ako je covjek postigao vise u zivotu od tebe a ti ga nazivas glupim , nesposobnim i kakvim sve vec imenima zapitaj se sta bi se o tebi trebalo govoriti ...
Vidim, miševi došli na svoje.
e moj đeko samo ti pravi probleme nećeš dugo biti u "Romi"
e moj džekica, samo upadaš u nove nevolje. Očito je da ne radiš dovoljno, ne pripremaš se.
pun klix kokošara koji se ubiše od brige kako će Džeko odigrati za Romu, to je njegova stvar kako će odigrati, bitnije je koliko pruža u reprezentaciji. Nažalost više bi ga cijenili i manje spominjali u negativnom kontekstu da nije nikada zaigrao za reprezentaciju za koju je najviše dao
Svejedno...Na ovaj način ostavlja, dojam i primjer pravog bosanca (balkanca)...Neprofesionalnost, sila i mudraluk: Daj mi sve, al' da se ne radi. I onda se pitamo što smo crna rupa...Nek' je on zdrav i živ, al' nek' ide iz Rome, koja mi je draža nego on...Barem da bude pošten i napravi mjesto za igru nekom mladiću koji će raditi, ginuti, biti na zemlji i mudralukom se ne bavit'.
Koga jos zanima Dzeko?!
Hajde murray, prvi set halali, i onda opušteno... Natjeraj komentatora na plač...
Dzeko ko dlake..
Dzeko ko dlake..
Ovaj je propao - d e f i n i t i v n o. ... ! ! ! Nema mu spasa . . .
haha sad ce bit ljubomoran na sve i svakoga... prolazi njegovo vrijeme.. neka Amri zahvali " za igru"..
❤❤❤ Volim kad kolega sa Eurosporta 1 počne cvilit kad Nole igra loše ...kmeeee ❤❤❤ Neprocjenjivo za slušat
❤❤❤ odmah brejk ❤❤❤ idemo GB