Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle još jedna godina agonije, minutaža na kapaljku, nikakvo samopuzdanje i mnoštvo promašaja. E moj Džeko, da si bio ozbiljniji i bježao od kabadahija Spahića i Ibričića i one fukse, da si manje tulumario, a više trenirao, sada bi tvoj talenat bio dobro iskorišten i sa 30 godina bi igrao na vrhunskom nivou u nekom dobrom klubu u ligama petice..
@tuzlak458 vjerovatno si u pravu, ali prvi za poređenje s njim - mandžukić i sam je u istoj situaciji i ništa bolji napadač, ali je mandžo veća radilica od edina i kad ne ide gol ubi presingom pa ga se treneri ne odreknu ko ovog
Boli njega za karijeru, njemu su samo pare bitne, stari mu kupi po Sarajeva što se stanova tiče.
Dzeko u West Hamu. Dzeko u Evertonu. Dzeko u Interu. Dzeko u Milanu. Dzeko u Galatasaraju. Dzeko u Besiktasu. Dzeko ostaje u Romi.
Lista ce biti modifikovana sa sljedecom vijesti sa klixa.
Ovo znaci Dzeko sigurno ide iz Rome. Spalletti tvrdi pazar.
Stigla nova klupa pa treba Edin da je testira.
Otkup ugovora je velik za igrača koji sjedi na klupi da bi ga neko kupio. Možda posudba uz mogućnost otkupa ugovora.
Jebite mater obojica, ili ga pustite da ide ili da igra. Lik pola karijere sjedi na klupi, otkako je otišao iz wolfsburga.
Pocet ce Dzeko komad stiropora nosat da stavlja pod guzove na klupu da se ne nahladi.
nije ga islo ni u prvoj sezoni u city-u, a onda je u drugoj zabio 10ak komada u prvoh par kola. Nakon toga svi znamo da ga je Mancini stavio na klupu samo zbog zemljaka Balotelija. Eto, sad ce i pripremni period odraditi sa Romom. Ako sad ne izbori prvu postavu, onda jednostavno nema izgovora.
Roma ili negdje drugdje, klupa je klupa, isti klinac.
Najvec Dzekina greska u karijeri je kada je imao sezonu na klupi u City-u, poslije te sezone ga Bayern htio kupiti da bude prvi napadac no medutim Edinu nije bilo dovoljno 6mill on je htio 8mill naravno Bayern ko Bayern mu se nasmijo nakon toga Bayern kupuje Mandzukica( MASINU ZA DZEKU) osvaja trostruku krunu. Ali njemu su uvijek bile bitnije pare nego trofeji to je dokazo prelaskom u CITY.
igrati ili grijati klupu?
Stručne savjete mu daje Brajlović od kojeg se ne odvaja dok je u Sarajevu. https://www.instagram.com/p/BGl-RyPh6Zp/
Sjediti na klupi Rome i iduće godine, jer ga ostarjelog neće više ni Bešiktaš !
evo za one sto su me pljuvali kad sam rekao da sikiras nece da igra za bih! http://sportsport.ba/bh_kosarka/povrijedjeni-sikiras-razbija-u-italiji/197718
@tuzlak458 eto sad svi krivi on nije..mali je igrao dok se nije dokazao na prvi mig iz srbije izdao je sve nas!
@tuzlak458 ti si najgora kombinacija covjeka :nepismen a besposlen tvoje recenice je vrlo tesko razumijeti!idi bolan prosetaj malo u prirodi,razgovaraj sa dragim ljudima,pogledaj neki pornic pravo si dosadan!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
mislis sjediti u romi...budala ako ostane